pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da Hububat Hasadı Başladı

19.07.2018 - 17:08, Güncelleme: 19.07.2018 - 17:08
 

Derinkuyu'da Hububat Hasadı Başladı

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde 80 bin dekar ekili alanda hububat hasadına başlandı. Hasadın yapıldığı arazide İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde 80 bin dekar ekili alanda hububat hasadına başlandı. Hasadın yapıldığı arazide İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü Ahmet Şahin ile İlçe Çiftçi Malları Koruma Başkanı Serkan Kızıltepe ürün incelemesinde bulundu.Kızıltepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 30 bin ton verim beklendiğini kaydetti.Kızıltepe, "Tarlaları gezip hasatta tane kaybı olmaması için tavsiyede bulunuyoruz. Hububat hasadıyla birlikte saman ihtiyacı da karşılanmış oluyor. Şu an için arazide on ayrı biçerdöver çalışmaya başladı. Çiftçilerimizin mahsulü bereketli olsun." dedi. Kızıltepe, hasadın, ay sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde 80 bin dekar ekili alanda hububat hasadına başlandı. Hasadın yapıldığı arazide İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde 80 bin dekar ekili alanda hububat hasadına başlandı.

Hasadın yapıldığı arazide İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü Ahmet Şahin ile İlçe Çiftçi Malları Koruma Başkanı Serkan Kızıltepe ürün incelemesinde bulundu.

Kızıltepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 30 bin ton verim beklendiğini kaydetti.

Kızıltepe, "Tarlaları gezip hasatta tane kaybı olmaması için tavsiyede bulunuyoruz. Hububat hasadıyla birlikte saman ihtiyacı da karşılanmış oluyor. Şu an için arazide on ayrı biçerdöver çalışmaya başladı. Çiftçilerimizin mahsulü bereketli olsun." dedi.

Kızıltepe, hasadın, ay sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.