pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da "Güvenlik Toplantısı" Yapıldı

28.07.2017 - 11:08, Güncelleme: 28.07.2017 - 11:08
 

Derinkuyu'da "Güvenlik Toplantısı" Yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Murat Öztürk Başkanlığında, "Güvenlik toplantısı" yapıldı. Toplantıda, uyuşturucu bağımlılığı,...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Murat Öztürk Başkanlığında, "Güvenlik toplantısı" yapıldı. Toplantıda, uyuşturucu bağımlılığı, trafik ve iş kazaları, Suriyeli sığınmacılar ve mevsimlik işçilerin sorunları görüşüldü.Kaymakam Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede iş kazaları ile diğer sorunlara kıyasla daha çok karşılaşıldığını vurgulayarak ilgili kurumların çözüme yönelik çalışmalara ağırlık vermesi gerektiğini ifade etti.Belediye Başkanı Ahmet Balcı ise ilçede uyuşturucu madde kullanımının gençler arasında yaygınlaşmaya başladığına dikkati çekti.Balcı, "Gençlerin uyuşturucu madde kullanımına yönelik acil tedbir alınması gerekiyor. Ağaçlık alanlar ve okullarda sıkı denetimler yapılmalı." diye konuştu.Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Ramazan Akkaya, belde belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Murat Öztürk Başkanlığında, "Güvenlik toplantısı" yapıldı. Toplantıda, uyuşturucu bağımlılığı,...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Murat Öztürk Başkanlığında, "Güvenlik toplantısı" yapıldı.

Toplantıda, uyuşturucu bağımlılığı, trafik ve iş kazaları, Suriyeli sığınmacılar ve mevsimlik işçilerin sorunları görüşüldü.

Kaymakam Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede iş kazaları ile diğer sorunlara kıyasla daha çok karşılaşıldığını vurgulayarak ilgili kurumların çözüme yönelik çalışmalara ağırlık vermesi gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Ahmet Balcı ise ilçede uyuşturucu madde kullanımının gençler arasında yaygınlaşmaya başladığına dikkati çekti.

Balcı, "Gençlerin uyuşturucu madde kullanımına yönelik acil tedbir alınması gerekiyor. Ağaçlık alanlar ve okullarda sıkı denetimler yapılmalı." diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Ramazan Akkaya, belde belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.