pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Derinkuyu'da Etkili Ve Hızlı Okuma Kursu Açıldı

26.01.2019 - 09:13, Güncelleme: 26.01.2019 - 09:13
 

Derinkuyu'da Etkili Ve Hızlı Okuma Kursu Açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce etkili ve hızlı okuma kursu açıldı.Yarıyıl tatilini değerlendirmek...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce etkili ve hızlı okuma kursu açıldı.Yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyenlere yönelik açılan kursa eğitimci yazar Harun Çolak eğitim veriyor. Bir hafta sürecek kursta okumada göz egzersizleri, dikkat eksikliğini giderme ve yoğunluğu sağlama, kelime haznesini geliştirme ve metinler üzerinde uygulamalı hızlı okuma eğitimi veriliyor.Günde 8 saat verilen eğitimde 32 saati dolduran kursiyerler sertifika almaya hak kazanacak.Hızlı okumada öğrenci kursiyerler 100 kelime ile kitap okurken kurs sonunda 1000 kelime okuma kapasitesine kavuşabilecek.Hızlı okuma kursuna ortaokul ve lise öğrencileri katılıyor.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce etkili ve hızlı okuma kursu açıldı.Yarıyıl tatilini değerlendirmek...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce etkili ve hızlı okuma kursu açıldı.

Yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyenlere yönelik açılan kursa eğitimci yazar Harun Çolak eğitim veriyor. Bir hafta sürecek kursta okumada göz egzersizleri, dikkat eksikliğini giderme ve yoğunluğu sağlama, kelime haznesini geliştirme ve metinler üzerinde uygulamalı hızlı okuma eğitimi veriliyor.

Günde 8 saat verilen eğitimde 32 saati dolduran kursiyerler sertifika almaya hak kazanacak.
Hızlı okumada öğrenci kursiyerler 100 kelime ile kitap okurken kurs sonunda 1000 kelime okuma kapasitesine kavuşabilecek.

Hızlı okuma kursuna ortaokul ve lise öğrencileri katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.