pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da "Benim Adım Hayat" Oyunu Sahnelendi

16.03.2018 - 20:03, Güncelleme: 16.03.2018 - 20:03
 

Derinkuyu'da "Benim Adım Hayat" Oyunu Sahnelendi

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından "8...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Benim Adım Hayat" oyunu sahnelendi.Derinkuyu Şerife Bacı Anaokulunda düzenlenene etkinlikte NÜKÇAM müdürü Yrd. Doç. Dr. Leyla Kahraman yaptığı konuşmada, 8 Mart'ın bir kutlama günü olmadığını kadınların hak mücadelesinin, insanca yaşamak için başlattığı mücadelenin miladı olduğunu söyledi.Kadınların çok güçlü olduğunu belirten Kahraman, "Kadınların hak mücadelesinde bugüne kadar yürüttükleri mücadele sürecini ve kadının bugün hangi konumda olduğunu değerlendirmek için de önemli bir gün. Kadının şu andaki mevcut sorunlarını çözmek için farkındalık geliştirmek zorunda olmalıyız. Kadınlar durursa tüm dünya durur." diye konuştu.Etkinlik, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tiyatro topluluğu kadına yönelik sorunları işleyen yaşanmış öykülerden ilham alarak hazırlanan, "Benim Adım Hayat " adlı oyunun sahnelenmesiyle son buldu.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından "8...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Benim Adım Hayat" oyunu sahnelendi.

Derinkuyu Şerife Bacı Anaokulunda düzenlenene etkinlikte NÜKÇAM müdürü Yrd. Doç. Dr. Leyla Kahraman yaptığı konuşmada, 8 Mart'ın bir kutlama günü olmadığını kadınların hak mücadelesinin, insanca yaşamak için başlattığı mücadelenin miladı olduğunu söyledi.

Kadınların çok güçlü olduğunu belirten Kahraman, "Kadınların hak mücadelesinde bugüne kadar yürüttükleri mücadele sürecini ve kadının bugün hangi konumda olduğunu değerlendirmek için de önemli bir gün. Kadının şu andaki mevcut sorunlarını çözmek için farkındalık geliştirmek zorunda olmalıyız. Kadınlar durursa tüm dünya durur." diye konuştu.

Etkinlik, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tiyatro topluluğu kadına yönelik sorunları işleyen yaşanmış öykülerden ilham alarak hazırlanan, "Benim Adım Hayat " adlı oyunun sahnelenmesiyle son buldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.