pendik escort bayan
ak

Derinkuyu Halk Kütüphanesi'nin Üye Sayısı Arttı

Siyaset 04.01.2019 - 10:28, Güncelleme: 04.01.2019 - 10:28
 

Derinkuyu Halk Kütüphanesi'nin Üye Sayısı Arttı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Kütüphanesi'nde 2018'de üye sayısı, önceki yıla göre yüzde 96 arttı.İlçe Halk Kütüphanesi...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Kütüphanesi'nde 2018'de üye sayısı, önceki yıla göre yüzde 96 arttı.İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hüseyin Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci ve vatandaşların kütüphanelere olan ilgisinin artmaya başladığını belirtti.Her yaş grubundan insanların okuma salonu ve etkinlik alanından faydalandığını kaydeden Özdemir, "Öğrenciler kütüphanemizi ders çalışmak, sınavlara hazırlanmak, aynı zamanda da vaktini değerlendirmek için kullanıyor. Ödünç kitap alanların çoğunluğunu evli fertler oluşturuyor. Kütüphanemiz yenilenen yüzü ve çocuk bölümüyle pırıl pırıl bir mekan haline getirildi." dedi.Özdemir, 2017 yılında 645 üyesi bulunan kütüphanede üye sayısının geçen yıl bin 270'e yükseldiğini, vatandaşların 14 bin kitaptan faydalandığını sözlerine ekledi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Kütüphanesi'nde 2018'de üye sayısı, önceki yıla göre yüzde 96 arttı.İlçe Halk Kütüphanesi...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Halk Kütüphanesi'nde 2018'de üye sayısı, önceki yıla göre yüzde 96 arttı.

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hüseyin Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci ve vatandaşların kütüphanelere olan ilgisinin artmaya başladığını belirtti.

Her yaş grubundan insanların okuma salonu ve etkinlik alanından faydalandığını kaydeden Özdemir, "Öğrenciler kütüphanemizi ders çalışmak, sınavlara hazırlanmak, aynı zamanda da vaktini değerlendirmek için kullanıyor. Ödünç kitap alanların çoğunluğunu evli fertler oluşturuyor. Kütüphanemiz yenilenen yüzü ve çocuk bölümüyle pırıl pırıl bir mekan haline getirildi." dedi.

Özdemir, 2017 yılında 645 üyesi bulunan kütüphanede üye sayısının geçen yıl bin 270'e yükseldiğini, vatandaşların 14 bin kitaptan faydalandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.