pendik escort bayan
ozmenpc.comtr
ak

Derince Çınarlıkent Konutları'nda Hayat Başladı

22.11.2017 - 13:28, Güncelleme: 22.11.2017 - 13:28
 

Derince Çınarlıkent Konutları'nda Hayat Başladı

Haldız İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Derince'nin hızlı gelişen bölgesinde ve Derince otoyol bağlantısı yanında konumlanan Derince Çınarlıkent Konutları, 584 daire, 3 iş yeri ve 20 bloktan oluşuyor

İSTANBUL (AA) - Haldız İnşaat ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut güvencesiyle Kocaeli'nin Derince ilçesinde hayat bulan Çınarlıkent Konutları'nın 3. etabında hayat başladı.Haldız İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Derince'nin hızlı gelişen bölgesinde ve Derince otoyol bağlantısı yanında konumlanan Derince Çınarlıkent Konutları, toplamda 584 daire, 3 iş yeri ve 20 bloktan oluşuyor.Projede; site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Özellikle geniş yeşil alanı, malzeme kalitesi ve kesintisiz yürüyüş yolu ile dikkati çeken projede, hemen teslim avantajıyla konut sahibi olmak isteyenler için son daireler sahiplerini bekliyor.
Haldız İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Derince'nin hızlı gelişen bölgesinde ve Derince otoyol bağlantısı yanında konumlanan Derince Çınarlıkent Konutları, 584 daire, 3 iş yeri ve 20 bloktan oluşuyor

İSTANBUL (AA) - Haldız İnşaat ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut güvencesiyle Kocaeli'nin Derince ilçesinde hayat bulan Çınarlıkent Konutları'nın 3. etabında hayat başladı.

Haldız İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Derince'nin hızlı gelişen bölgesinde ve Derince otoyol bağlantısı yanında konumlanan Derince Çınarlıkent Konutları, toplamda 584 daire, 3 iş yeri ve 20 bloktan oluşuyor.

Projede; site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Özellikle geniş yeşil alanı, malzeme kalitesi ve kesintisiz yürüyüş yolu ile dikkati çeken projede, hemen teslim avantajıyla konut sahibi olmak isteyenler için son daireler sahiplerini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.