pendik escort bayan
ak

Derevenk Viyadüğü 2019'da Açılacak

23.11.2017 - 12:28, Güncelleme: 23.11.2017 - 12:28
 

Derevenk Viyadüğü 2019'da Açılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yollarının 2019 yılında ulaşıma...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yollarının 2019 yılında ulaşıma açılacağını bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büşükşehir Belediye Başkanı Çelik, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü inşaat alanında inceleme yaptı. Çelik, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yolları için Karayolları Bölge Müdürlüğü, Melikgazi ve Talas belediyesi ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını belirtti. Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yollarını 2019 yılında trafiğe açmayı planladıklarını bildiren Çelik, şunları kaydetti:"Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimiz ve işi yapan taraf olan Karayolları ile 2019 senesinde açmayı planladığımız bu yolla ilgili yapacağımız çalışmaları planlıyoruz. Viyadüğün bitimiyle eş zamanlı olarak, bağlantı yollarının da bitirilmesi gerekiyor. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinden, viyadüğün karşı tarafındaki Talas Kavşağı'na kadar olan yaklaşık 3,5 kilometre yolun yapım işi Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ait. Viyadüğün girişinden Talas'a ve Tavlusun Caddesi'nden Melikgazi’ye uzanan bağlantı yolu da bizim işimiz. İnşaat sezonunun başlamasıyla beraber önümüzdeki sene bu yolların imalatına başlayacağız. İnşaat sezonuna hazır olmak için kış mevsimi içinde bizim planlamaları bitirmemiz gerekiyor."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yollarının 2019 yılında ulaşıma...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yollarının 2019 yılında ulaşıma açılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büşükşehir Belediye Başkanı Çelik, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü inşaat alanında inceleme yaptı.

Çelik, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Güney Çevreyolu Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yolları için Karayolları Bölge Müdürlüğü, Melikgazi ve Talas belediyesi ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Derevenk Viyadüğü ve bağlantı yollarını 2019 yılında trafiğe açmayı planladıklarını bildiren Çelik, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimiz ve işi yapan taraf olan Karayolları ile 2019 senesinde açmayı planladığımız bu yolla ilgili yapacağımız çalışmaları planlıyoruz. Viyadüğün bitimiyle eş zamanlı olarak, bağlantı yollarının da bitirilmesi gerekiyor. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinden, viyadüğün karşı tarafındaki Talas Kavşağı'na kadar olan yaklaşık 3,5 kilometre yolun yapım işi Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ait. Viyadüğün girişinden Talas'a ve Tavlusun Caddesi'nden Melikgazi’ye uzanan bağlantı yolu da bizim işimiz. İnşaat sezonunun başlamasıyla beraber önümüzdeki sene bu yolların imalatına başlayacağız. İnşaat sezonuna hazır olmak için kış mevsimi içinde bizim planlamaları bitirmemiz gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.