pendik escort bayan
ak

Derebucak'ta Üstyapı Çalışmaları

29.08.2016 - 16:38, Güncelleme: 29.08.2016 - 16:38
 

Derebucak'ta Üstyapı Çalışmaları

KONYA (AA) - Derebucak Belediyesi tarafından Gencek Mahallesi Kozdibi Sokak’ta üstyapının yenilenmesi ve harabe binaların yıkım çalışmaları tamamlandı.Derebucak...

KONYA (AA) - Derebucak Belediyesi tarafından Gencek Mahallesi Kozdibi Sokak’ta üstyapının yenilenmesi ve harabe binaların yıkım çalışmaları tamamlandı.Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, mahallelerde eski parkelerin yenilenmesi ile harabe haldeki yapıların yıkımına ilişkin çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Bu kapsamda Gencek Mahallesi Kozdibi Sokak'taki çalışmaların tamamlandığını dile getiren Kısa, şunları kaydetti: "Kozdibi Sokak'ta başlayan yıpranmış ve eskimeye yüz tutmuş olan parke taşlarını yenileme çalışmaları ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Parke taşları yenileme çalışmasıyla beraber risk oluşturan harabe yapılar temizlendi. Yolları işgal eden elektrik ve telefon direklerinin yerleri değiştirilirken, yine yolları işgal eden kayalıklar kırılıp, istinat duvarlarıyla muhafaza edildi. Yeniden inşa edilmiş olan yolların yağışlardan zamanla hasar görmemesi için drenaj çalışması yapılıp, rögar kanalları açıldı."
KONYA (AA) - Derebucak Belediyesi tarafından Gencek Mahallesi Kozdibi Sokak’ta üstyapının yenilenmesi ve harabe binaların yıkım çalışmaları tamamlandı.Derebucak...

KONYA (AA) - Derebucak Belediyesi tarafından Gencek Mahallesi Kozdibi Sokak’ta üstyapının yenilenmesi ve harabe binaların yıkım çalışmaları tamamlandı.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, mahallelerde eski parkelerin yenilenmesi ile harabe haldeki yapıların yıkımına ilişkin çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Bu kapsamda Gencek Mahallesi Kozdibi Sokak'taki çalışmaların tamamlandığını dile getiren Kısa, şunları kaydetti:

"Kozdibi Sokak'ta başlayan yıpranmış ve eskimeye yüz tutmuş olan parke taşlarını yenileme çalışmaları ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Parke taşları yenileme çalışmasıyla beraber risk oluşturan harabe yapılar temizlendi. Yolları işgal eden elektrik ve telefon direklerinin yerleri değiştirilirken, yine yolları işgal eden kayalıklar kırılıp, istinat duvarlarıyla muhafaza edildi. Yeniden inşa edilmiş olan yolların yağışlardan zamanla hasar görmemesi için drenaj çalışması yapılıp, rögar kanalları açıldı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.