pendik escort bayan
ak

Derebucak'ta Tübitak Bilim Fuarı Yapıldı

26.05.2017 - 11:23, Güncelleme: 26.05.2017 - 11:23
 

Derebucak'ta Tübitak Bilim Fuarı Yapıldı

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencileri bilimsel çalışmalarını düzenlenen fuarda sergiledi.Derebucak Çok Programlı Anadolu Lisesi...

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencileri bilimsel çalışmalarını düzenlenen fuarda sergiledi.Derebucak Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Çamlık Mahallesi'ndeki Çamlık Ortaokulunda TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan ortak protokol kapsamında, 4006 Bilim Fuarı açılışları gerçekleştirildi. Her iki okulda da sergi açılışlarının ardından protokol ve davetliler, stantları gezerek öğrencilerden bilimsel çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler aldı.Açılışlara, Derebucak Belediye Başkan Vekili Osman Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, kurum amirleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencileri bilimsel çalışmalarını düzenlenen fuarda sergiledi.Derebucak Çok Programlı Anadolu Lisesi...

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencileri bilimsel çalışmalarını düzenlenen fuarda sergiledi.

Derebucak Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Çamlık Mahallesi'ndeki Çamlık Ortaokulunda TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan ortak protokol kapsamında, 4006 Bilim Fuarı açılışları gerçekleştirildi.

Her iki okulda da sergi açılışlarının ardından protokol ve davetliler, stantları gezerek öğrencilerden bilimsel çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Açılışlara, Derebucak Belediye Başkan Vekili Osman Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, kurum amirleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.