pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Derebucak'ta Okuma Yazma Seferberliği

17.05.2018 - 11:23, Güncelleme: 17.05.2018 - 11:23
 

Derebucak'ta Okuma Yazma Seferberliği

KONYA (AA) - Derebucak'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında açılan...

KONYA (AA) - Derebucak'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kursları başarıyla tamamlayan 44 kişiye sertifikaları verildi.Derebucak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve Çamlık Mahallesi'nde açılan okuma yazma kurslarını tamamlayanlar için sertifika töreni düzenlendi.Derebucak Şehit Hüseyin Albaşgil ve Çamlık ilkokullarında düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, tüm kursiyerleri tebrik ederken, istemeleri halinde ikinci kademe kursların da açılacağını söyledi. Akçay, ilçede açılan iki farklı kursa toplam 44 kişinin katıldığını belirtti.Okuma yazma kurslarına katılanlara sertifikaları törene katılan İlçe Kaymakamı Yusuf Gemici, Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay tarafından verildi.
KONYA (AA) - Derebucak'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında açılan...

KONYA (AA) - Derebucak'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kursları başarıyla tamamlayan 44 kişiye sertifikaları verildi.

Derebucak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve Çamlık Mahallesi'nde açılan okuma yazma kurslarını tamamlayanlar için sertifika töreni düzenlendi.

Derebucak Şehit Hüseyin Albaşgil ve Çamlık ilkokullarında düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, tüm kursiyerleri tebrik ederken, istemeleri halinde ikinci kademe kursların da açılacağını söyledi. Akçay, ilçede açılan iki farklı kursa toplam 44 kişinin katıldığını belirtti.

Okuma yazma kurslarına katılanlara sertifikaları törene katılan İlçe Kaymakamı Yusuf Gemici, Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay tarafından verildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.