pendik escort bayan
ak

Derebucak'ta "Koruyucu Ağız Ve Diş Sağlığı" Programı

26.04.2019 - 15:18, Güncelleme: 26.04.2019 - 15:18
 

Derebucak'ta "Koruyucu Ağız Ve Diş Sağlığı" Programı

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, eğitim kurumlarında düzenlenen etkinlikte öğrencilere ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.Derebucak...

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, eğitim kurumlarında düzenlenen etkinlikte öğrencilere ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.Derebucak Devlet Hastanesi tarafından ilçede bulunan okullarda "koruyucu ağız ve diş sağlığı programı" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.Etkinlik kapsamında diş tabibi Dürdane Duman tarafından, öğrenciler için ağız ve diş sağlığı uygulaması ve flor vernik uygulaması gerçekleştirildi. Bu çerçevede eğitim kurumlarında ağız ve diş taramasından da geçirilen öğrencilere, ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, eğitim kurumlarında düzenlenen etkinlikte öğrencilere ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.Derebucak...

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, eğitim kurumlarında düzenlenen etkinlikte öğrencilere ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Derebucak Devlet Hastanesi tarafından ilçede bulunan okullarda "koruyucu ağız ve diş sağlığı programı" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlik kapsamında diş tabibi Dürdane Duman tarafından, öğrenciler için ağız ve diş sağlığı uygulaması ve flor vernik uygulaması gerçekleştirildi.

Bu çerçevede eğitim kurumlarında ağız ve diş taramasından da geçirilen öğrencilere, ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.