pendik escort bayan
ak

Derebucak'ta Akıl Ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

14.05.2019 - 10:33, Güncelleme: 14.05.2019 - 10:33
 

Derebucak'ta Akıl Ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

KONYA (AA) - Derebucak ilçesindeki bir okulda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Derebucak'a bağlı Gencek Mahallesi'nde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Derebucak ilçesindeki bir okulda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Derebucak'a bağlı Gencek Mahallesi'nde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gencek Şehit Orhan Parlakkaya Ortaokulu bünyesinde, 2023 eğitim vizyonu çerçevesinde tasarım ve beceri atölyesi olarak kullanılacak akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, açılışı yapılan atölye ile öğrencilerin düşünsel,duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarının da karşılanmış olacağını belirterek, "İlçemizdeki okullarda tasarım ve beceri atölyelerini yaygınlaştırıp eğitim vizyonunun hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek en önemli hedeflerimiz arasındadır." dedi.Açılışa, Derebucak Belediye Başkan Vekili Dursun Kabakçıoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Güneş, Gencek Mahallesi Muhtarı Mehmet Kalaycı, okul idarecileri ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Derebucak ilçesindeki bir okulda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.Derebucak'a bağlı Gencek Mahallesi'nde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Derebucak ilçesindeki bir okulda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.

Derebucak'a bağlı Gencek Mahallesi'nde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gencek Şehit Orhan Parlakkaya Ortaokulu bünyesinde, 2023 eğitim vizyonu çerçevesinde tasarım ve beceri atölyesi olarak kullanılacak akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, açılışı yapılan atölye ile öğrencilerin düşünsel,duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarının da karşılanmış olacağını belirterek, "İlçemizdeki okullarda tasarım ve beceri atölyelerini yaygınlaştırıp eğitim vizyonunun hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek en önemli hedeflerimiz arasındadır." dedi.

Açılışa, Derebucak Belediye Başkan Vekili Dursun Kabakçıoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Güneş, Gencek Mahallesi Muhtarı Mehmet Kalaycı, okul idarecileri ve vatandaşlar katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.