pendik escort bayan
ak

"Derebucak Bisikletle Harekete Geçiyor Projesi"

09.06.2017 - 17:23, Güncelleme: 09.06.2017 - 17:23
 

"Derebucak Bisikletle Harekete Geçiyor Projesi"

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, Derebucak Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Derebucak Bisikletle Harekete Geçiyor...

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, Derebucak Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Derebucak Bisikletle Harekete Geçiyor Projesi" kapsamında 17 öğrenciye birer bisiklet ve kask hediye edildi.Şehit Orhan Parlakkaya Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri, bugün karne sevincinin yanı sıra birer bisiklet sahibi olmanın da mutluluğunu yaşadı.Okul bahçesinde düzenlenen karne töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, öğrencilerinin hem merkezi ortak sınavlardaki ve sportif faaliyetlerindeki başarıları, hem de kendilerinden küçük öğrencilere örnek davranışları dolayısıyla bu hediyeyi hakettiklerini söyledi.Öğrencilerin, kendilerine hediye edilen bisikletlerle edinecekleri bisiklet kültürü sayesinde, doğal güzellikleri fark edeceğini belirten Akçay, doğaya saygılı ve obezite ile etkin mücadele eden nesillerin yetişmesini hedeflediklerini vurguladı.Bu adımın projenin ilk basamağı olduğunu dile getiren Akçay, "Proje kapsamında çalışmalarımız devam edecek. Bu projeye katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Törende, konuşmaların ardından öğrencilere karneleri ve bisikletleri verildi.
KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, Derebucak Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Derebucak Bisikletle Harekete Geçiyor...

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, Derebucak Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Derebucak Bisikletle Harekete Geçiyor Projesi" kapsamında 17 öğrenciye birer bisiklet ve kask hediye edildi.

Şehit Orhan Parlakkaya Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri, bugün karne sevincinin yanı sıra birer bisiklet sahibi olmanın da mutluluğunu yaşadı.

Okul bahçesinde düzenlenen karne töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, öğrencilerinin hem merkezi ortak sınavlardaki ve sportif faaliyetlerindeki başarıları, hem de kendilerinden küçük öğrencilere örnek davranışları dolayısıyla bu hediyeyi hakettiklerini söyledi.

Öğrencilerin, kendilerine hediye edilen bisikletlerle edinecekleri bisiklet kültürü sayesinde, doğal güzellikleri fark edeceğini belirten Akçay, doğaya saygılı ve obezite ile etkin mücadele eden nesillerin yetişmesini hedeflediklerini vurguladı.

Bu adımın projenin ilk basamağı olduğunu dile getiren Akçay, "Proje kapsamında çalışmalarımız devam edecek. Bu projeye katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törende, konuşmaların ardından öğrencilere karneleri ve bisikletleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.