pendik escort bayan
ak

Denizbank'tan Mtv Ödemelerine 3 Taksit

Spor 17.01.2017 - 09:03, Güncelleme: 17.01.2017 - 09:03
 

Denizbank'tan Mtv Ödemelerine 3 Taksit

İSTANBUL (AA) - DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve trafik para cezasını banka kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit...

İSTANBUL (AA) - DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve trafik para cezasını banka kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit fırsatı sunuyor.DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, kampanya, 5 Şubat'a kadar sürecek. MTV ve trafik cezası ödemeleri, DenizBank şubeleri, ATM'leri, DenizBank İletişim Merkezi, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, Mobil Deniz Bankacılık uygulaması ve gib.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak, onlara ödeme kolaylığı sağlayacak kampanyaları hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi.Bu çerçevede MTV ve trafik para cezası ödemelerinin 5 Şubat'a kadar 3 taksitte ödenebilmesine olanak tanıyan uygulamalarını başlattıklarını aktaran Hıçkıran, "Bu açıdan bakıldığında 3 taksit seçeneğiyle müşterilerimize en uzun vadeyi sağlayan bankalardan biriyiz. Yenilikçi ürün ve kampanyalarımıza önümüzdeki dönemde de devam ederek kart pazarındaki payımızı artırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
İSTANBUL (AA) - DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve trafik para cezasını banka kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit...

İSTANBUL (AA) - DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve trafik para cezasını banka kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit fırsatı sunuyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, kampanya, 5 Şubat'a kadar sürecek. MTV ve trafik cezası ödemeleri, DenizBank şubeleri, ATM'leri, DenizBank İletişim Merkezi, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, Mobil Deniz Bankacılık uygulaması ve gib.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak, onlara ödeme kolaylığı sağlayacak kampanyaları hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi.

Bu çerçevede MTV ve trafik para cezası ödemelerinin 5 Şubat'a kadar 3 taksitte ödenebilmesine olanak tanıyan uygulamalarını başlattıklarını aktaran Hıçkıran, "Bu açıdan bakıldığında 3 taksit seçeneğiyle müşterilerimize en uzun vadeyi sağlayan bankalardan biriyiz. Yenilikçi ürün ve kampanyalarımıza önümüzdeki dönemde de devam ederek kart pazarındaki payımızı artırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.