pendik escort bayan
ak

Denizbank'a 13,5 Ton Altınlık Spk Onayı

02.07.2018 - 17:08, Güncelleme: 02.07.2018 - 17:08
 

Denizbank'a 13,5 Ton Altınlık Spk Onayı

SPK, Denizbank'ın 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihraç başvurusunu onayladı

İSTANBUL (AA) - Denizbank, 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihraç başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandığını duyurdu.Denizbank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, SPK, Denizbank'ın 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihraç başvurusunu onayladı.Açıklamada, "İlgide kayıtlı açıklamalarımızda bankamızın değişik vadelerde, altın cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, en fazla 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihracının gerçekleştirilmesi amacıyla 1 Mart 2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptığı duyurulmuştu.Söz konusu başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Haziran 2018 tarih ve 27/759 sayılı toplantısında onaylanmıştır." ifadelerine yer verildi.
SPK, Denizbank'ın 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihraç başvurusunu onayladı

İSTANBUL (AA) - Denizbank, 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihraç başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandığını duyurdu.

Denizbank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, SPK, Denizbank'ın 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihraç başvurusunu onayladı.

Açıklamada, "İlgide kayıtlı açıklamalarımızda bankamızın değişik vadelerde, altın cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, en fazla 13,5 ton altın büyüklüğüne kadar kıymetli maden bonosu ihracının gerçekleştirilmesi amacıyla 1 Mart 2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptığı duyurulmuştu.Söz konusu başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Haziran 2018 tarih ve 27/759 sayılı toplantısında onaylanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.