pendik escort bayan
ak

Deniz Tekin İle Mor Ve Ötesi Fizy'de Sahneye Çıkıyor

Spor 27.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 27.10.2017 - 11:18
 

Deniz Tekin İle Mor Ve Ötesi Fizy'de Sahneye Çıkıyor

Deniz Tekin ile mor ve ötesi, en sevilen şarkılarını yarın fizy kullanıcıları için canlı söyleyecek

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in dijital müzik platformu fizy'de konser sezonu başladı. Ünlü sanatçıların canlı konserleri fizy'de yayınlanıyor. Deniz Tekin ve mor ve ötesi hayranları, yarın fizy'nin canlı konserlerinde buluşuyor.Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'nin ve dünyanın "en ünlü" sanatçılarının canlı konserleri fizy'de yayınlanıyor. Türkiye'de "ilk kez" Tarkan'ın Harbiye'deki konserleri fizy üzerinden yayınlanmış ve sanatçının milyonlarca hayranı konseri izleme imkanı elde etmişti.Volkswagen Arena'da yarın gerçekleşecek Yerli Yerinde Festivali de fizy üzerinden izlenebilecek. Deniz Tekin saat 16.30'da, mor ve ötesi ise 21.30'da sahneye çıkacak ve "en sevilen" şarkılarını fizy kullanıcıları için canlı söyleyecek.
Deniz Tekin ile mor ve ötesi, en sevilen şarkılarını yarın fizy kullanıcıları için canlı söyleyecek

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in dijital müzik platformu fizy'de konser sezonu başladı. Ünlü sanatçıların canlı konserleri fizy'de yayınlanıyor. Deniz Tekin ve mor ve ötesi hayranları, yarın fizy'nin canlı konserlerinde buluşuyor.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'nin ve dünyanın "en ünlü" sanatçılarının canlı konserleri fizy'de yayınlanıyor. Türkiye'de "ilk kez" Tarkan'ın Harbiye'deki konserleri fizy üzerinden yayınlanmış ve sanatçının milyonlarca hayranı konseri izleme imkanı elde etmişti.

Volkswagen Arena'da yarın gerçekleşecek Yerli Yerinde Festivali de fizy üzerinden izlenebilecek. Deniz Tekin saat 16.30'da, mor ve ötesi ise 21.30'da sahneye çıkacak ve "en sevilen" şarkılarını fizy kullanıcıları için canlı söyleyecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.