pendik escort bayan
ak

Dengir Mir Mehmet Fırat HDP'den aday oluyor!

25.02.2015 - 11:34, Güncelleme: 25.02.2015 - 11:34
 

Dengir Mir Mehmet Fırat HDP'den aday oluyor!

Ak Parti'nin ağrı topuydu. Şimdi HDP'den aday olacak. Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yarın HDP'den milletvekilliği için başvuru yapacağı ve basın açıklamasının HDP'nin iki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile birlikte yapılacağı öğrenil

Ak Parti'nin ağrı topuydu. Şimdi HDP'den aday olacak. Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yarın HDP'den milletvekilliği için başvuru yapacağı ve basın açıklamasının HDP'nin iki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile birlikte yapılacağı öğrenildi. AK Parti ile yolları ayrılan Dengir Mir Fırat ve akademisyen Mithat Sancar, yarın HDP'den milletvekilliği adaylığı başvurusu yapacak. AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan ancak daha sonra partisiyle yolları ayrılan Dengir Mir Mehmet Fırat'ın, yarın HDP'den milletvekilliği adaylığı başvurusu yağacağı öğrendildi. Fırat'ın başvurusunu HDP'nin iki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ alacak. Öte yandan gelen bilgiler arasında akademisyen Mithat Sancar'ın da yarın aday adaylığı için HDP'ye vaşvuracağı da yer alıyor.     haber, Dengir, Mir, Mehmet, Fırat, HDP, den, Aday, Olacak, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Halkların Demokratik Partisi, Adalet Ve Kalkınma Partisi, Dengir Mir Mehmet Fırat, Milletvekili Demirtaş, Selahattin Demirtaş, Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye Partisi, Milletvekili, AK Parti, Ak Parti, Akparti, Siyaset, Türkiye, Hdp, Akp, Sivas Haber Kaynak: NTV
Ak Parti'nin ağrı topuydu. Şimdi HDP'den aday olacak. Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yarın HDP'den milletvekilliği için başvuru yapacağı ve basın açıklamasının HDP'nin iki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile birlikte yapılacağı öğrenil

Ak Parti'nin ağrı topuydu. Şimdi HDP'den aday olacak. Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yarın HDP'den milletvekilliği için başvuru yapacağı ve basın açıklamasının HDP'nin iki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile birlikte yapılacağı öğrenildi.

AK Parti ile yolları ayrılan Dengir Mir Fırat ve akademisyen Mithat Sancar, yarın HDP'den milletvekilliği adaylığı başvurusu yapacak.


AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan ancak daha sonra partisiyle yolları ayrılan Dengir Mir Mehmet Fırat'ın, yarın HDP'den milletvekilliği adaylığı başvurusu yağacağı öğrendildi.


Fırat'ın başvurusunu HDP'nin iki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ alacak. Öte yandan gelen bilgiler arasında akademisyen Mithat Sancar'ın da yarın aday adaylığı için HDP'ye vaşvuracağı da yer alıyor.

 

 

haber, Dengir, Mir, Mehmet, Fırat, HDP, den, Aday, Olacak, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Halkların Demokratik Partisi, Adalet Ve Kalkınma Partisi, Dengir Mir Mehmet Fırat, Milletvekili Demirtaş, Selahattin Demirtaş, Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye Partisi, Milletvekili, AK Parti, Ak Parti, Akparti, Siyaset, Türkiye, Hdp, Akp, Sivas Haber

Kaynak: NTV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.