pendik escort bayan
ak

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal:

26.03.2017 - 15:03, Güncelleme: 26.03.2017 - 15:03
 

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal:

"Nasıl ki Çanakkale'de ecdadımız hep bir ağızdan 'hayır' diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak 'hayır' diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Nasıl ki Çanakkale'de ecdadımız hep bir ağızdan 'hayır' diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak 'hayır' diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız." dedi. Uysal, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca Gar Düğün Salonunda düzenlenen "Demokratlarla Referanduma Doğru" konulu toplantıda, Türkiye'nin milli önceliklerini ön plana almasını istedi."İçimizden ya da dışımızdan, siyasi olarak ülkenin operasyonlara açık olmasının bedelini millet değil suçlular ödemelidir." ifadesini kullanan Uysal, şöyle devam etti:"Savaşlarla, şiddetlerle maalesef ki bölgemiz tekrar şekil aldırılmak istenmektedir. AK Parti'nin uzun yıllardır uyguladığı siyaset neticesinde güney sınırımızda terörizm organizasyonlarıyla komşu olur hale geldik. 3 milyondan fazla mülteciyi mecbur olduğumuz için bağrımıza basmak zorunda kaldık. Doğu bölgemizde yaşananlar aşikar. Türkiye, gelecek endişesi olan bir ülke haline geldi." Uysal, iktidarın Milliyetçi Hareket Partisi hakkında söylediklerini unuttuğuna değinerek, "Şimdi referandumda birlikte hareket etme kararı aldılar. Anayasa değişikliğiyle tek adam rejimi getirmek istiyorlar. Nasıl ki Çanakkale'de ecdadımız hep bir ağızdan 'hayır' diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak 'hayır' diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız." diye konuştu.
"Nasıl ki Çanakkale'de ecdadımız hep bir ağızdan 'hayır' diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak 'hayır' diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Nasıl ki Çanakkale'de ecdadımız hep bir ağızdan 'hayır' diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak 'hayır' diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız." dedi.

Uysal, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca Gar Düğün Salonunda düzenlenen "Demokratlarla Referanduma Doğru" konulu toplantıda, Türkiye'nin milli önceliklerini ön plana almasını istedi.

"İçimizden ya da dışımızdan, siyasi olarak ülkenin operasyonlara açık olmasının bedelini millet değil suçlular ödemelidir." ifadesini kullanan Uysal, şöyle devam etti:

"Savaşlarla, şiddetlerle maalesef ki bölgemiz tekrar şekil aldırılmak istenmektedir. AK Parti'nin uzun yıllardır uyguladığı siyaset neticesinde güney sınırımızda terörizm organizasyonlarıyla komşu olur hale geldik. 3 milyondan fazla mülteciyi mecbur olduğumuz için bağrımıza basmak zorunda kaldık. Doğu bölgemizde yaşananlar aşikar. Türkiye, gelecek endişesi olan bir ülke haline geldi."

Uysal, iktidarın Milliyetçi Hareket Partisi hakkında söylediklerini unuttuğuna değinerek, "Şimdi referandumda birlikte hareket etme kararı aldılar. Anayasa değişikliğiyle tek adam rejimi getirmek istiyorlar. Nasıl ki Çanakkale'de ecdadımız hep bir ağızdan 'hayır' diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak 'hayır' diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.