pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Demiryolu Sinyalizasyon Sisteminden Kablo Hırsızlığı

17.09.2018 - 14:53, Güncelleme: 17.09.2018 - 14:53
 

Demiryolu Sinyalizasyon Sisteminden Kablo Hırsızlığı

Kayseri'de 90 metre kablo çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de demiryolu sinyalizasyon sistemindeki kabloları çaldıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İncesu ilçesi Semerkant Mahallesi'nde trenin bulunduğu noktayı ve hareket yönünü gösteren, emniyetli seyretmesini ve kapasite artışını sağlayan TCDD'ye ait 90 metre uzunluğundaki sinyalizasyon kablosunun çalınmasıyla ilgili araştırma başlattı.Ekipler, hırsızlıkta kullanılan aracı ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.Hırsızlık zanlıları B.K. ve G.Y. adreslerine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı, yapılan aramada çalıntı kablo ve suç aletleri ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin arından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlılar, mahkemece tutuklandı.Öte yandan, şüphelilerin daha önce de faili meçhul 8 kablo hırsızlığı olayına karıştıkları ortaya çıktı.
Kayseri'de 90 metre kablo çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de demiryolu sinyalizasyon sistemindeki kabloları çaldıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İncesu ilçesi Semerkant Mahallesi'nde trenin bulunduğu noktayı ve hareket yönünü gösteren, emniyetli seyretmesini ve kapasite artışını sağlayan TCDD'ye ait 90 metre uzunluğundaki sinyalizasyon kablosunun çalınmasıyla ilgili araştırma başlattı.

Ekipler, hırsızlıkta kullanılan aracı ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Hırsızlık zanlıları B.K. ve G.Y. adreslerine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı, yapılan aramada çalıntı kablo ve suç aletleri ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin arından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlılar, mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, şüphelilerin daha önce de faili meçhul 8 kablo hırsızlığı olayına karıştıkları ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.