pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Demirspor Kurban Kesti

27.10.2016 - 11:04, Güncelleme: 27.10.2016 - 11:04
 

Demirspor Kurban Kesti

SİVAS (AA) - Sivas Demirspor Kulübü iyi bir sezon geçirmek için kurban kesti. TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan,...

SİVAS (AA) - Sivas Demirspor Kulübü iyi bir sezon geçirmek için kurban kesti. TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, Demirspor olarak amaçlarının Sivas'tan ahlaklı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.Kazasız, sakatsız ve sorunsuz bir sezon geçirmek istediklerini belirten Koçarslan, "Allah kurbanımızı kabul etsin, buna vesile olan hocalarımıza, yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF ) Zeki Ekici de, "Genel Müdürümün şahsında tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Spor Camiası adına bu kurbanın manevi anlamı çok büyük. Kazasız sakatsız bir sezon geçirmek ümidiyle bu kurban adak ediliyor. Kulübümüze 2016-2017 sezonunda kazasız, sakatsız başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.Sivas Demirspor tesislerinde gerçekleştirilen törene TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, ASKF Başkanı Zeki Ekici, Sivas Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız, Gençlik Merkezi Şube Müdürü Fahrettin Sağlam, Demiryol-İş Sendikası Mali Sekreteri ve Demirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kemal Uzman, Branş Antrenörleri, Demirspor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri, TÜDEMSAŞ çalışanları ile çok sayıda sporcu katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Demirspor Kulübü iyi bir sezon geçirmek için kurban kesti. TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan,...

SİVAS (AA) - Sivas Demirspor Kulübü iyi bir sezon geçirmek için kurban kesti.

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, Demirspor olarak amaçlarının Sivas'tan ahlaklı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Kazasız, sakatsız ve sorunsuz bir sezon geçirmek istediklerini belirten Koçarslan, "Allah kurbanımızı kabul etsin, buna vesile olan hocalarımıza, yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF ) Zeki Ekici de, "Genel Müdürümün şahsında tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Spor Camiası adına bu kurbanın manevi anlamı çok büyük. Kazasız sakatsız bir sezon geçirmek ümidiyle bu kurban adak ediliyor. Kulübümüze 2016-2017 sezonunda kazasız, sakatsız başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sivas Demirspor tesislerinde gerçekleştirilen törene TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, ASKF Başkanı Zeki Ekici, Sivas Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız, Gençlik Merkezi Şube Müdürü Fahrettin Sağlam, Demiryol-İş Sendikası Mali Sekreteri ve Demirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kemal Uzman, Branş Antrenörleri, Demirspor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri, TÜDEMSAŞ çalışanları ile çok sayıda sporcu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.