pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Demirkapı'da İkinci Tünel Çalışmaları Başladı

10.07.2017 - 13:03, Güncelleme: 10.07.2017 - 13:03
 

Demirkapı'da İkinci Tünel Çalışmaları Başladı

KONYA (AA) - Konya Antalya arasında yapılan yeni karayolu çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nin ardından ikinci tünelin inşasına...

KONYA (AA) - Konya Antalya arasında yapılan yeni karayolu çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nin ardından ikinci tünelin inşasına başlandı. Beyşehir Belediye Başkanlığı ile AK Parti Beyşehir ilçe teşkilatı öncülüğünde Demirkapı Tüneli bölgesine inceleme gezisi düzenlendi. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun da aralarında yer aldığı katılımcılar, Demirkapı Tüneli'nden geçiş yaptı ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Babaoğlu, tünel içerisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede devam eden çalışmalardan, gelinen aşama itibarıyla çok memnun olduklarını ifade etti. Siyasetçiler olarak, yeni Konya-Antalya karayolunun 2023 yılına yetiştirilip Türkiye'nin kuzey güney aksında önemli bir rahatlamayı sağlaması ve ülke kalkınmasını hızlandırması için çalışmalara tam destek verdiklerini dile getiren Babaoğlu, ikinci tünelde de delme çalışmalarının bu hafta itibarıyla başladığını bildirdi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun de yaklaşık 1,5-2 yıl süre zarfında Demirkapı Tüneli’nin açıldığını kaydetti.
KONYA (AA) - Konya Antalya arasında yapılan yeni karayolu çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nin ardından ikinci tünelin inşasına...

KONYA (AA) - Konya Antalya arasında yapılan yeni karayolu çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nin ardından ikinci tünelin inşasına başlandı.

Beyşehir Belediye Başkanlığı ile AK Parti Beyşehir ilçe teşkilatı öncülüğünde Demirkapı Tüneli bölgesine inceleme gezisi düzenlendi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun da aralarında yer aldığı katılımcılar, Demirkapı Tüneli'nden geçiş yaptı ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Babaoğlu, tünel içerisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede devam eden çalışmalardan, gelinen aşama itibarıyla çok memnun olduklarını ifade etti.

Siyasetçiler olarak, yeni Konya-Antalya karayolunun 2023 yılına yetiştirilip Türkiye'nin kuzey güney aksında önemli bir rahatlamayı sağlaması ve ülke kalkınmasını hızlandırması için çalışmalara tam destek verdiklerini dile getiren Babaoğlu, ikinci tünelde de delme çalışmalarının bu hafta itibarıyla başladığını bildirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun de yaklaşık 1,5-2 yıl süre zarfında Demirkapı Tüneli’nin açıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.