pendik escort bayan
ak

Demirci Beldesinde Seçimin Yenilenmesi Kararı

14.05.2019 - 13:53, Güncelleme: 14.05.2019 - 13:53
 

Demirci Beldesinde Seçimin Yenilenmesi Kararı

Büyük Birlik Partisi:- "(Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesi) İnşallah önümüzdeki YSK'nin belirleyeceği bir tarihte seçimler yenilenecek, memnu hakların iadesini alan Ramazan Bozlak tekrar partimizin adayı olarak seçimlere girecektir"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisinden, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararıyla yeniden seçim kararı verilen Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesindeki seçimlerde Ramazan Bozlak'ın yeniden aday olacağını bildirildi.BBP'den yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Aksaray Gülağaç ilçesi Demirci beldesinde yapılan seçimlerini BBP adayı Ramazan Bozlak'ın kazandığı ve mazbatasını aldığı hatırlatıldı.Sonrasında yaşanan adli bir hadiseden dolayı memnu haklarının iade belgesini adaylık başvurusundan önce ilçe seçim kuruluna teslim etmediği için yapılan şikayet neticesinde Bozlak'ın mazbatasının geri alındığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"İnşallah önümüzdeki YSK'nin belirleyeceği bir tarihte seçimler yenilenecek, memnu hakların iadesini alan Ramazan Bozlak tekrar partimizin adayı olarak seçimlere girecektir. Daha önceki seçimlerde diğer adayların toplamından daha fazla oy alarak kazanan adayımızla gireceğimiz seçimde tekrar başarılı olacağız. Kararın Demirci beldesi halkı ve belediye başkan adayımız için hayırlı olması temennisiyle başarılar dileriz."
Büyük Birlik Partisi:- "(Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesi) İnşallah önümüzdeki YSK'nin belirleyeceği bir tarihte seçimler yenilenecek, memnu hakların iadesini alan Ramazan Bozlak tekrar partimizin adayı olarak seçimlere girecektir"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisinden, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararıyla yeniden seçim kararı verilen Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesindeki seçimlerde Ramazan Bozlak'ın yeniden aday olacağını bildirildi.

BBP'den yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Aksaray Gülağaç ilçesi Demirci beldesinde yapılan seçimlerini BBP adayı Ramazan Bozlak'ın kazandığı ve mazbatasını aldığı hatırlatıldı.

Sonrasında yaşanan adli bir hadiseden dolayı memnu haklarının iade belgesini adaylık başvurusundan önce ilçe seçim kuruluna teslim etmediği için yapılan şikayet neticesinde Bozlak'ın mazbatasının geri alındığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İnşallah önümüzdeki YSK'nin belirleyeceği bir tarihte seçimler yenilenecek, memnu hakların iadesini alan Ramazan Bozlak tekrar partimizin adayı olarak seçimlere girecektir. Daha önceki seçimlerde diğer adayların toplamından daha fazla oy alarak kazanan adayımızla gireceğimiz seçimde tekrar başarılı olacağız. Kararın Demirci beldesi halkı ve belediye başkan adayımız için hayırlı olması temennisiyle başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.