pendik escort bayan
ak

Demir Yolu Hattından Hırsızlık

13.06.2019 - 10:18, Güncelleme: 13.06.2019 - 10:18
 

Demir Yolu Hattından Hırsızlık

Kırıkkale'de demir yolu hattında metal malzemeler çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de demir yolu hattındaki rayların bağlantı demirleri ve vidalarını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.Fabrikalar Mahallesi'nde demir yolu hattında tren raylarının sabitlenmesinde kullanılan bağlantı demirlerinin, vidaların ve demir aksamın çalındığını tespit eden görevli Devlet Demiryolları (TCDD) personeli, durumu polis ekiplerine bildirdi.Bölgede çalışma başlatan ekipler, hırsızlık zanlıları M.S, T.H. ve T.K'yi çalınan malzemelerle gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.
Kırıkkale'de demir yolu hattında metal malzemeler çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de demir yolu hattındaki rayların bağlantı demirleri ve vidalarını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Fabrikalar Mahallesi'nde demir yolu hattında tren raylarının sabitlenmesinde kullanılan bağlantı demirlerinin, vidaların ve demir aksamın çalındığını tespit eden görevli Devlet Demiryolları (TCDD) personeli, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bölgede çalışma başlatan ekipler, hırsızlık zanlıları M.S, T.H. ve T.K'yi çalınan malzemelerle gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.