pendik escort bayan
ak

"Demir Kepenkli Ev" Yarın Okurlarla Buluşacak

30.03.2018 - 14:38, Güncelleme: 30.03.2018 - 14:38
 

"Demir Kepenkli Ev" Yarın Okurlarla Buluşacak

KONYA (AA) - Basın İlan Kurumu Tokat İl Müdürü ve Gazeteci Çetin Oranlı'nın kitabı, "Demir Kepenkli Ev-Anadolu Hikayeleri" Konya Kitap Günleri etkinliklerinde...

KONYA (AA) - Basın İlan Kurumu Tokat İl Müdürü ve Gazeteci Çetin Oranlı'nın kitabı, "Demir Kepenkli Ev-Anadolu Hikayeleri" Konya Kitap Günleri etkinliklerinde okurlarla buluşacak.Mevlana Kültür Merkezi'nde yarın (31 Mart Cumartesi) yapılacak etkinlikte okurlara sunulacak eser, 11 hikayeden oluşuyor.Takdim yazısı Prof. Dr. Saim Sakaoğlu tarafından kaleme alınan eserde, Karadeniz ve özellikle Ordu insanının yaşadığı göçle ilgili sorunlar, hayat kavgaları, hayvan sevgisi gibi konular ele alınıyor.Daha önce "Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığında Gazetecilik" ve "Sözün Ardı" isimli kitapları yayınlanan Oranlı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, kitapta yer alan hikayelerin gerçek olaylara dayandığını belirtti. Oranlı, açıklamasında şunlara yer verdi:"Anadolu insanının yaşadığı ve çoğu zaman içine atarak eritmeye çalıştığı güçlükler, gurbet hayatı, ayakta kalma çabaları, bu zorlukların arasında hayatın tuzu biberi olan mizah, göç ve şehirleşme ekseninde ortaya çıkan kimlik sorunları, insanlar arası ilişkiler, değerler, dostluk, hayvan sevgisi bu kitaptaki hikayelerin özünü oluşturuyor. Bir cümle ile özetlemek gerekirse, milletimizin mayasında yer alan katıksız saf sevgi ve merhamet kitabın ana temasını oluşturuyor."
KONYA (AA) - Basın İlan Kurumu Tokat İl Müdürü ve Gazeteci Çetin Oranlı'nın kitabı, "Demir Kepenkli Ev-Anadolu Hikayeleri" Konya Kitap Günleri etkinliklerinde...

KONYA (AA) - Basın İlan Kurumu Tokat İl Müdürü ve Gazeteci Çetin Oranlı'nın kitabı, "Demir Kepenkli Ev-Anadolu Hikayeleri" Konya Kitap Günleri etkinliklerinde okurlarla buluşacak.

Mevlana Kültür Merkezi'nde yarın (31 Mart Cumartesi) yapılacak etkinlikte okurlara sunulacak eser, 11 hikayeden oluşuyor.

Takdim yazısı Prof. Dr. Saim Sakaoğlu tarafından kaleme alınan eserde, Karadeniz ve özellikle Ordu insanının yaşadığı göçle ilgili sorunlar, hayat kavgaları, hayvan sevgisi gibi konular ele alınıyor.

Daha önce "Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığında Gazetecilik" ve "Sözün Ardı" isimli kitapları yayınlanan Oranlı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, kitapta yer alan hikayelerin gerçek olaylara dayandığını belirtti.

Oranlı, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Anadolu insanının yaşadığı ve çoğu zaman içine atarak eritmeye çalıştığı güçlükler, gurbet hayatı, ayakta kalma çabaları, bu zorlukların arasında hayatın tuzu biberi olan mizah, göç ve şehirleşme ekseninde ortaya çıkan kimlik sorunları, insanlar arası ilişkiler, değerler, dostluk, hayvan sevgisi bu kitaptaki hikayelerin özünü oluşturuyor.

Bir cümle ile özetlemek gerekirse, milletimizin mayasında yer alan katıksız saf sevgi ve merhamet kitabın ana temasını oluşturuyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.