pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir:

26.01.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.01.2017 - 15:28
 

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir:

"(Markalı konutlar için düzenlenen kampanya) İnşaat sektörüne ciddi bir katkı sağlayacak"- "Kampanyaya GYODER üyesi olarak biz de destek vereceğiz"

İSTANBUL (AA) - Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, markalı konut alıcıları için Emlak Konut GYO, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ortaklığında düzenlenen konut satış kampanyasının inşaat sektörüne ciddi katkı sağlayacağını bildirdi.Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet tarihinde en uzun vadeli satış ile karşı karşıya olduklarını, vadenin 20 yıla çıkarılmasıyla dar ve orta gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olabileceğini belirtti.Faiz oranlarının yüzde 0,75-0,85 bandında seyretmesi ile bu yıl satışlarda görülmemiş rakamların telaffuz edilebileceğini bildiren Demir, şunları kaydetti:"20 yıl vadede aylık ortalama bin 800 liralık taksitlerle vatandaşlarımız konut sahibi olabilecek. KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER'in birlikte düzenlediği bu kampanyaya GYODER üyesi olarak biz de destek vereceğiz. Kampanyanın ilk etapta 2 ay sürmesi planlanıyor. Bu kampanyanın ayrıca Cumhuriyet tarihindeki en büyük konut kampanyası olduğunu söylemek mümkün. Kampanya, inşaat sektörüne ciddi bir katkı sağlayacak. Kazanımlarını hep birlikte izleyeceğiz. 2017, sektörümüz için rekorlara imza attığımız bir yıl olabilir."
"(Markalı konutlar için düzenlenen kampanya) İnşaat sektörüne ciddi bir katkı sağlayacak"- "Kampanyaya GYODER üyesi olarak biz de destek vereceğiz"

İSTANBUL (AA) - Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, markalı konut alıcıları için Emlak Konut GYO, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ortaklığında düzenlenen konut satış kampanyasının inşaat sektörüne ciddi katkı sağlayacağını bildirdi.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet tarihinde en uzun vadeli satış ile karşı karşıya olduklarını, vadenin 20 yıla çıkarılmasıyla dar ve orta gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olabileceğini belirtti.

Faiz oranlarının yüzde 0,75-0,85 bandında seyretmesi ile bu yıl satışlarda görülmemiş rakamların telaffuz edilebileceğini bildiren Demir, şunları kaydetti:

"20 yıl vadede aylık ortalama bin 800 liralık taksitlerle vatandaşlarımız konut sahibi olabilecek. KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER'in birlikte düzenlediği bu kampanyaya GYODER üyesi olarak biz de destek vereceğiz. Kampanyanın ilk etapta 2 ay sürmesi planlanıyor. Bu kampanyanın ayrıca Cumhuriyet tarihindeki en büyük konut kampanyası olduğunu söylemek mümkün. Kampanya, inşaat sektörüne ciddi bir katkı sağlayacak. Kazanımlarını hep birlikte izleyeceğiz. 2017, sektörümüz için rekorlara imza attığımız bir yıl olabilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.