pendik escort bayan
ak

Demir Grup Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

16.07.2018 - 17:03, Güncelleme: 16.07.2018 - 17:03
 

Demir Grup Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik idmanla devam etti.Sivasspor akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.- Futbolculara VAR eğitimiÖte yandan, Demir Grup Sivasspor'da futbolculara Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla ilgili eğitim verildi.Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve VAR Koordinatörü Murat Ilgaz, kırmızı-beyazlı ekibin Bolu'da kamp yaptığı oteldeki eğitimde teknik kadro ile futbolculara, VAR'ın ilkeleri ve felsefesi, VAR kapsamına giren pozisyonlar, sistemin nasıl çalıştığı, disiplin uygulamaları ile diğer detayları anlattı.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamaya...


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik idmanla devam etti.

Sivasspor akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.


- Futbolculara VAR eğitimi


Öte yandan, Demir Grup Sivasspor'da futbolculara Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla ilgili eğitim verildi.

Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve VAR Koordinatörü Murat Ilgaz, kırmızı-beyazlı ekibin Bolu'da kamp yaptığı oteldeki eğitimde teknik kadro ile futbolculara, VAR'ın ilkeleri ve felsefesi, VAR kapsamına giren pozisyonlar, sistemin nasıl çalıştığı, disiplin uygulamaları ile diğer detayları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.