pendik escort bayan
ak

Demir Grup Sivasspor'da Kone ameliyat oldu

13.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 13.10.2018 - 15:53
 

Demir Grup Sivasspor'da Kone ameliyat oldu

DEMİR Grup Sivasspor'un tecrübeli golcüsü Arouna Kone, İstanbul'da ameliyat oldu.

DEMİR Grup Sivasspor'un tecrübeli golcüsü Arouna Kone, İstanbul'da ameliyat oldu. Tecrübeli oyuncunun bir kaç hafta takımdan uzak kalacağı öğrenildi.Demir Grup Sivassopr'un golcüsü Arouna Kone ligde geçen hafta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta sağ elmacık kemiğine darbe aldı. Yapılan muayenede futbolcunun sağ göz çukurunu da içeren üst çene ve elmacık kemiğinde parçalı kırık tespit edildi. Kone, İstanbul'da bulunan özel bir hastanede bugün ameliyat edildi. 2 saat süren ameliyat ile kırık kemikleri düzeltildi. Ameliyatın başarılı geçtiği belirtilirken, futbolcunun 5 gün sonra koruyucu maske ile antrenmanlara başlayabileceği öğrenildi. Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek olan Kone'nin bir kaç hafta takımdan uzak kalabileceği öğrenildi.FOTOĞRAFLI
DEMİR Grup Sivasspor'un tecrübeli golcüsü Arouna Kone, İstanbul'da ameliyat oldu.

DEMİR Grup Sivasspor'un tecrübeli golcüsü Arouna Kone, İstanbul'da ameliyat oldu. Tecrübeli oyuncunun bir kaç hafta takımdan uzak kalacağı öğrenildi.

Demir Grup Sivassopr'un golcüsü Arouna Kone ligde geçen hafta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta sağ elmacık kemiğine darbe aldı. Yapılan muayenede futbolcunun sağ göz çukurunu da içeren üst çene ve elmacık kemiğinde parçalı kırık tespit edildi. Kone, İstanbul'da bulunan özel bir hastanede bugün ameliyat edildi. 2 saat süren ameliyat ile kırık kemikleri düzeltildi. Ameliyatın başarılı geçtiği belirtilirken, futbolcunun 5 gün sonra koruyucu maske ile antrenmanlara başlayabileceği öğrenildi. Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek olan Kone'nin bir kaç hafta takımdan uzak kalabileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.