pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Demir Grup Sivasspor, Bursaspor Maçına Hazır

16.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 16.03.2018 - 16:03
 

Demir Grup Sivasspor, Bursaspor Maçına Hazır

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı. Dün akşam...

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı. Dün akşam saatlerinde Bursa'ya gelen kırmızı-beyazlılar, son çalışmasını Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenman bir saat sürdü.Isınma koşularıyla başlayan, koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda 5'e 2 pas oyunu ile sona erdi. Demir Grup Sivasspor'da Bursaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki müsabaka saat 16.00'da başlayacak.
BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı. Dün akşam...

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı.

Dün akşam saatlerinde Bursa'ya gelen kırmızı-beyazlılar, son çalışmasını Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenman bir saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan, koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda 5'e 2 pas oyunu ile sona erdi.

Demir Grup Sivasspor'da Bursaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki müsabaka saat 16.00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.