pendik escort bayan
ak

Deliilyas'ın Su sorunu çözülüyor

16.01.2015 - 11:05, Güncelleme: 16.01.2015 - 11:05
 

Deliilyas'ın Su sorunu çözülüyor

İller Bankası Genel Müdürlüğünden Deliilyas Belediyesine yüz bin liralık boru hibe edildi.

İller Bankası Genel Müdürlüğünden Deliilyas Belediyesine yüz bin liralık boru hibe edildi.   Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, “Deliilyas merkez Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Başören Mahallelerimizin ne kadar çalıştıksa da su sorununu tamamen çözemedik. Bizde Gavur Çayırı Mevkiinde ki kuyuyu faaliyete geçirdik. Kuyunun oldukça kaliteli ve bol suyu var. Saniyede 25 litre su çıkıyor.” dedi.     Bu suyu Deliilyas ve Gaziosmanpaşa’ya pompalamayı planladıklarını, ancak 6 km lik basınca dayanıklı boru gerektiğini ifade eden Başkan Akbulut  “Maddi imkanımız olmadığından İller Bankasından yardım talep ettik. Genel Müdürlük yardım talebimizi kabul etti ve yüz bin liralık boruyu belediyemize teslim etti, Karların erimesiyle Deliilyas ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizin borularını döşeyerek bu sorunu çözeceğiz  şeklinde konuştu. - Deliilyas
İller Bankası Genel Müdürlüğünden Deliilyas Belediyesine yüz bin liralık boru hibe edildi.

İller Bankası Genel Müdürlüğünden Deliilyas Belediyesine yüz bin liralık boru hibe edildi.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, “Deliilyas merkez Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Başören Mahallelerimizin ne kadar çalıştıksa da su sorununu tamamen çözemedik. Bizde Gavur Çayırı Mevkiinde ki kuyuyu faaliyete geçirdik. Kuyunun oldukça kaliteli ve bol suyu var. Saniyede 25 litre su çıkıyor.” dedi.

 

 

Bu suyu Deliilyas ve Gaziosmanpaşa’ya pompalamayı planladıklarını, ancak 6 km lik basınca dayanıklı boru gerektiğini ifade eden Başkan Akbulut  “Maddi imkanımız olmadığından İller Bankasından yardım talep ettik. Genel Müdürlük yardım talebimizi kabul etti ve yüz bin liralık boruyu belediyemize teslim etti, Karların erimesiyle Deliilyas ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizin borularını döşeyerek bu sorunu çözeceğiz  şeklinde konuştu. - Deliilyas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.