pendik escort bayan
ak

Dekan Ünal'dan Başkan Demirbaş'a Ziyaret

19.06.2019 - 10:28, Güncelleme: 19.06.2019 - 10:28
 

Dekan Ünal'dan Başkan Demirbaş'a Ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslam İlimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünal, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret...

ANKARA (AA) - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslam İlimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünal, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.Ünal, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin gelişmesinde ve büyümesinde ortak çalışmalar yürütmeye her zaman açık olduklarını söyledi. İslam İlimleri Fakültesi olarak yürüttükleri eğitim çalışmalarını anlatan Ünal, Esenboğa Külliyesinde yapılması planlanan cami hakkında da bilgi verdi. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Biz üniversitemize her konuda destek vermeye hazırız." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslam İlimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünal, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret...

ANKARA (AA) - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslam İlimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünal, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.

Ünal, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin gelişmesinde ve büyümesinde ortak çalışmalar yürütmeye her zaman açık olduklarını söyledi.

İslam İlimleri Fakültesi olarak yürüttükleri eğitim çalışmalarını anlatan Ünal, Esenboğa Külliyesinde yapılması planlanan cami hakkında da bilgi verdi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Biz üniversitemize her konuda destek vermeye hazırız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.