pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Definecilerin Bulduğu Lahde Jandarma El Koydu

23.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 23.05.2017 - 15:13
 

Definecilerin Bulduğu Lahde Jandarma El Koydu

Eskişehir'de jandarmanın operasyonunda kaçak kazı yapan 6 kişi yakalandı, bir lahit ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde düzenlenen operasyonda, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 kişi yakalandı, bir lahit ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, Ayvalı Mahallesi yakınlarındaki arazide kaçak kazı yapanlara yönelik operasyon düzenledi.Arazide yapılan incelemede toprağa gömülü, üzerinde haç işareti bulunan bir lahit bulundu. Kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 kişi gözaltına alındı. Muhafaza altına alınan lahitin hangi döneme ait olduğu uzmanlarca belirlenecek.
Eskişehir'de jandarmanın operasyonunda kaçak kazı yapan 6 kişi yakalandı, bir lahit ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde düzenlenen operasyonda, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 kişi yakalandı, bir lahit ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, Ayvalı Mahallesi yakınlarındaki arazide kaçak kazı yapanlara yönelik operasyon düzenledi.

Arazide yapılan incelemede toprağa gömülü, üzerinde haç işareti bulunan bir lahit bulundu. Kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 kişi gözaltına alındı.

Muhafaza altına alınan lahitin hangi döneme ait olduğu uzmanlarca belirlenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.