pendik escort bayan
ak

Dede Torun Evi Projesi

26.11.2018 - 11:03, Güncelleme: 26.11.2018 - 11:03
 

Dede Torun Evi Projesi

ANKARA(AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 2010 yılında hayata geçirilen "Dede Torun Evi" projesi kapsamında dört ayrı merkezde ilmi sohbetler düzenleniyor.Pursaklar...

ANKARA(AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 2010 yılında hayata geçirilen "Dede Torun Evi" projesi kapsamında dört ayrı merkezde ilmi sohbetler düzenleniyor.Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, proje ile geçmişin tecrübesini gelecek nesillere aktarmak istediklerini ifade ederek, "Dede ile torunu buluşturmak, kuşaklar arası bağı kuvvetlendirmek istiyoruz. Evlerde ilmi, kültürel ve sanatsal faaliyetler yapılıyor." dedi. Projenin dört ayrı merkezde başarılı bir şekilde sürdürüldüğü ve beşincisinin ise Mehmet Atıf Cami altında inşa edildiğini dile getiren Çetin, "İçerisinde kütüphanesi, sohbet odası, abdesthanesi, mutfağı, çocuk oyun alanı, çocuk derslikleri bulunan Dede Torun Evleri, geleneksel mimarisi ile huzur veriyor. Dede ve torunların buluştuğu sıcak ortamda ilmi sohbetler, sanatsal faaliyetler, aşıklar gecesi, türkü şölenleri, şiir geceleri, başkan ile sohbet günleri, sağlık taramaları gibi çok sayıda program yapılıyor." ifadesini kullandı.
ANKARA(AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 2010 yılında hayata geçirilen "Dede Torun Evi" projesi kapsamında dört ayrı merkezde ilmi sohbetler düzenleniyor.Pursaklar...

ANKARA(AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 2010 yılında hayata geçirilen "Dede Torun Evi" projesi kapsamında dört ayrı merkezde ilmi sohbetler düzenleniyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, proje ile geçmişin tecrübesini gelecek nesillere aktarmak istediklerini ifade ederek, "Dede ile torunu buluşturmak, kuşaklar arası bağı kuvvetlendirmek istiyoruz. Evlerde ilmi, kültürel ve sanatsal faaliyetler yapılıyor." dedi.

Projenin dört ayrı merkezde başarılı bir şekilde sürdürüldüğü ve beşincisinin ise Mehmet Atıf Cami altında inşa edildiğini dile getiren Çetin, "İçerisinde kütüphanesi, sohbet odası, abdesthanesi, mutfağı, çocuk oyun alanı, çocuk derslikleri bulunan Dede Torun Evleri, geleneksel mimarisi ile huzur veriyor. Dede ve torunların buluştuğu sıcak ortamda ilmi sohbetler, sanatsal faaliyetler, aşıklar gecesi, türkü şölenleri, şiir geceleri, başkan ile sohbet günleri, sağlık taramaları gibi çok sayıda program yapılıyor." ifadesini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.