pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Deaş'ın Saldırısında Yaralanan Iraklı Kırıkkale'ye Getirildi

11.11.2016 - 22:48, Güncelleme: 11.11.2016 - 22:48
 

Deaş'ın Saldırısında Yaralanan Iraklı Kırıkkale'ye Getirildi

Kerkük'te düzenlenen saldırıda yaralanan Iraklı, kentte tedavi altına alındı

KIRIKKALE (AA) - Irak'ın Kerkük kentinde terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği saldırıda yaralanan Iraklı, Kırıkkale'de tedavi altına alındı.Uçakla Esenboğa Havalimanı'na getirilen 34 yaşındaki Ahmet Muhammet Şükür, ambulansla kente getirildi.Şükür, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı.Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralının durumunun iyi olduğunu belirterek, daha sonra bir yaralının daha getirileceğini söyledi.
Kerkük'te düzenlenen saldırıda yaralanan Iraklı, kentte tedavi altına alındı

KIRIKKALE (AA) - Irak'ın Kerkük kentinde terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği saldırıda yaralanan Iraklı, Kırıkkale'de tedavi altına alındı.

Uçakla Esenboğa Havalimanı'na getirilen 34 yaşındaki Ahmet Muhammet Şükür, ambulansla kente getirildi.

Şükür, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralının durumunun iyi olduğunu belirterek, daha sonra bir yaralının daha getirileceğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.