pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Davutoğlu'ndan Sarayönü'ne Ziyaret

21.10.2016 - 15:03, Güncelleme: 21.10.2016 - 15:03
 

Davutoğlu'ndan Sarayönü'ne Ziyaret

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Sarayönü ilçesini ziyaret etti. Sarayönü Belediyesi'ne gelen Davutoğlu, başkanlık makamında...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Sarayönü ilçesini ziyaret etti. Sarayönü Belediyesi'ne gelen Davutoğlu, başkanlık makamında ilçe yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü ilçesiyle ilgili olarak planladıkları projeler için Davutoğlu'ndan destek istedi. Daha sonra ilçe sakinleri ile görüşen Davutoğlu, çiftçi ve esnafın sorunlarını dinledi.Davutoğlu ayrıca eylül ayında Hakkari'de şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın ailesini ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan ile AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da eşlik etti.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Sarayönü ilçesini ziyaret etti. Sarayönü Belediyesi'ne gelen Davutoğlu, başkanlık makamında...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Sarayönü ilçesini ziyaret etti.

Sarayönü Belediyesi'ne gelen Davutoğlu, başkanlık makamında ilçe yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü ilçesiyle ilgili olarak planladıkları projeler için Davutoğlu'ndan destek istedi.

Daha sonra ilçe sakinleri ile görüşen Davutoğlu, çiftçi ve esnafın sorunlarını dinledi.

Davutoğlu ayrıca eylül ayında Hakkari'de şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlere AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan ile AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.