pendik escort bayan
ak

"Davranışsal Ve Teknoloji Bağımlılığı İle Mücadele" Semineri

30.03.2018 - 15:33, Güncelleme: 30.03.2018 - 15:33
 

"Davranışsal Ve Teknoloji Bağımlılığı İle Mücadele" Semineri

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Halk Sağlığı Müdürlüğünce "Davranışsal ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele" konulu bilgilendirme semineri...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Halk Sağlığı Müdürlüğünce "Davranışsal ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele" konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen programda, Halk Sağlığı Müdürlüğü Sosyal Çalışma Uzmanı Hümeyra Bağan ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan Adli Bilişim Uzmanı Ali Akkoç tarafından katılımcılara bilgi aktarıldı.Teknoloji bağımlılığının bireysel düzeyde önlenememesi durumunda ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirten Bağan, "Bağımlılığın belirtisi, nesneye duyulan ihtiyaç yoğunluğu, uzak durulduğunda ortaya çıkan huzursuzluk ve davranış bozukluğu ile anlaşılabilir. Zihnimizin, aşırı bağımlılık duyulan nesneyle arasındaki düşünce faaliyetini her birey sürekli kontrol etmelidir." diye konuştu.Akkoç ise slayt eşliğinde yaptığı konuşmasında istatistiklere yer verdi.Akkoç, "İstatistik verileri ülkemizde ciddi bir bilgisayar bağımlılığı olduğunu ortaya çıkardı. Gün içinde 48 milyon kullanıcı online giriş yapmakta, bu durum endişe verici sonuçlara sebep olmaktadır. Ortam sanal olsa da suçla karşı karşıya kalınabilir. Bu nedenle bilgisayar kullanımında dikkatli olmak ve güvenlik tedbirleri almak gerekir." şeklinde konuştu.Programa, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmenler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Halk Sağlığı Müdürlüğünce "Davranışsal ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele" konulu bilgilendirme semineri...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Halk Sağlığı Müdürlüğünce "Davranışsal ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele" konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen programda, Halk Sağlığı Müdürlüğü Sosyal Çalışma Uzmanı Hümeyra Bağan ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan Adli Bilişim Uzmanı Ali Akkoç tarafından katılımcılara bilgi aktarıldı.

Teknoloji bağımlılığının bireysel düzeyde önlenememesi durumunda ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirten Bağan, "Bağımlılığın belirtisi, nesneye duyulan ihtiyaç yoğunluğu, uzak durulduğunda ortaya çıkan huzursuzluk ve davranış bozukluğu ile anlaşılabilir. Zihnimizin, aşırı bağımlılık duyulan nesneyle arasındaki düşünce faaliyetini her birey sürekli kontrol etmelidir." diye konuştu.

Akkoç ise slayt eşliğinde yaptığı konuşmasında istatistiklere yer verdi.

Akkoç, "İstatistik verileri ülkemizde ciddi bir bilgisayar bağımlılığı olduğunu ortaya çıkardı. Gün içinde 48 milyon kullanıcı online giriş yapmakta, bu durum endişe verici sonuçlara sebep olmaktadır. Ortam sanal olsa da suçla karşı karşıya kalınabilir. Bu nedenle bilgisayar kullanımında dikkatli olmak ve güvenlik tedbirleri almak gerekir." şeklinde konuştu.

Programa, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.