pendik escort bayan
ak

Darüşşifa Koleji, Ampute Milli Takımını Ağırladı

18.01.2018 - 13:58, Güncelleme: 18.01.2018 - 13:58
 

Darüşşifa Koleji, Ampute Milli Takımını Ağırladı

ANKARA (AA) - Darüşşifa Koleji, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nı Gölbaşı Eymir Kampüsü’nde ağırladı.Etkinlikte öğrenciler Ampute Milli...

ANKARA (AA) - Darüşşifa Koleji, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nı Gölbaşı Eymir Kampüsü’nde ağırladı.Etkinlikte öğrenciler Ampute Milli Takımı'nın oyuncuları Fatih Şentürk, Rahmi Özcan, Osman Çakmak ve teknik direktör Uğur Özcan ile buluştu. Hayat hikayelerini ve spor için verdikleri mücadeleleri öğrencilere aktaran milli takım oyuncuları, öğrencilerin sorularını cevapladı. Fiziksel engellerin spor için bir engel olmadığını ifade eden oyuncular, asıl engelin kalplerde olduğunu vurguladı. Etkinlik sonunda Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan, Ampute Milli Takımı oyuncularını teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ardından milli oyuncular öğrencilere imza verdi.
ANKARA (AA) - Darüşşifa Koleji, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nı Gölbaşı Eymir Kampüsü’nde ağırladı.Etkinlikte öğrenciler Ampute Milli...

ANKARA (AA) - Darüşşifa Koleji, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nı Gölbaşı Eymir Kampüsü’nde ağırladı.

Etkinlikte öğrenciler Ampute Milli Takımı'nın oyuncuları Fatih Şentürk, Rahmi Özcan, Osman Çakmak ve teknik direktör Uğur Özcan ile buluştu.

Hayat hikayelerini ve spor için verdikleri mücadeleleri öğrencilere aktaran milli takım oyuncuları, öğrencilerin sorularını cevapladı. Fiziksel engellerin spor için bir engel olmadığını ifade eden oyuncular, asıl engelin kalplerde olduğunu vurguladı.

Etkinlik sonunda Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan, Ampute Milli Takımı oyuncularını teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ardından milli oyuncular öğrencilere imza verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.