pendik escort bayan
ak

Darbettikleri Kişi Fenalaşınca Hastane Önüne Bırakıp Kaçtılar

20.06.2018 - 15:28, Güncelleme: 20.06.2018 - 15:28
 

Darbettikleri Kişi Fenalaşınca Hastane Önüne Bırakıp Kaçtılar

Eskişehir'de, zorla bindirdikleri araçta darbettikleri kişi fenalaşınca hastane yakınına bırakıp kaçan iki şüpheli, polisin operasyonu sonucu yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iş yeri devri meselesi yüzünden tartıştıkları kişiyi darbettikten sonra hastane yakınına bırakıp kaçan iki kişi yakalandı.Bülent E. ile daha önceden aralarında daha önceden iş yeri devri konusunda husumet bulunan Mehmet Ali S. ve İbrahim Ö. arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine, şüpheliler Mehmet Ali S. ve İbrahim Ö, Bülent E'yi zorla bir araca bindirip darbetti. İki şüpheli, araçta fenalaşan Bülent E'yi, Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servis girişi yakınlarında otomobilden indirip kaçtı. Ağır yaralanan Bülent E, vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü. İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şubesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa süreli kovalamacanın ardından şüphelileri yakalandı.Şüphelilerin Emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Eskişehir'de, zorla bindirdikleri araçta darbettikleri kişi fenalaşınca hastane yakınına bırakıp kaçan iki şüpheli, polisin operasyonu sonucu yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iş yeri devri meselesi yüzünden tartıştıkları kişiyi darbettikten sonra hastane yakınına bırakıp kaçan iki kişi yakalandı.

Bülent E. ile daha önceden aralarında daha önceden iş yeri devri konusunda husumet bulunan Mehmet Ali S. ve İbrahim Ö. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, şüpheliler Mehmet Ali S. ve İbrahim Ö, Bülent E'yi zorla bir araca bindirip darbetti. İki şüpheli, araçta fenalaşan Bülent E'yi, Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servis girişi yakınlarında otomobilden indirip kaçtı. Ağır yaralanan Bülent E, vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü.

İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şubesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa süreli kovalamacanın ardından şüphelileri yakalandı.

Şüphelilerin Emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.