pendik escort bayan
ak

"Darbeciler İdam Edilirse Yüreğimize Su Serpilecek"

15.07.2017 - 11:53, Güncelleme: 15.07.2017 - 11:53
 

"Darbeciler İdam Edilirse Yüreğimize Su Serpilecek"

FETÖ'nün darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Mustafa Koçak’ın ailesi, çocukları ve diğer şehitler için darbeci hainlerin idamla cezalandırılmasını istiyor- Baba Koçak: - "Darbecilerin idamını istiyoruz, o zaman yüreğimize su se

YOZGAT (AA) - ÖMER ERTUĞRUL - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen inşaat işçisi Mustafa Koçak'ın ailesi, darbecilerin idamla cezalandırılmasını istiyor.Yozgat'ın Gülyayla köyünde yaşayan şehidin babası İbrahim Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da olduğu gibi ciğerlerinin hala yandığını söyledi. Oğlu Mustafa'nın hain darbe girişiminin yaşandığı gece çocuklarını parka götürüp gezdirdikten sonra eve döndüğünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine hemen sokağa çıktığını anlatan Koçak, "Daha sonra arkadaşlarıyla Ankara'ya gitti. Orada saat 06.00-07.00 arası son bomba atıldığında şehit olmuş." dedi.Oğlunun askere gitmeden önce annesine "Askere gideceğim, şehit olacağım. Köyün altından cenazem gelecek, sen ağlayacaksın." dediğini aktaran baba Koçak, "Oğlum şehitlik mertebesine erişti, onunla gurur duyuyorum. FETÖ'cü olsaydı, oğlumun cenazesine sahip çıkmazdım." diye konuştu. Koçak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, şunları kaydetti:"Kılıçdaroğlu 'Binlerce aile perişan oldu, kimisi hapis yatıyor' diyor. Onun hapis yattığını arıyorsun, biliyorsun da 249 şehidin annesini, babasını niye düşünmüyorsun? Adalet yolculuğuna çıkıyorsun. Adalet yolcuğu arıyorsan Cumhurbaşkanının yanına git. Darbecilerin idamını istiyoruz, o zaman yüreğimize su serpilecek. Onların idam olduğunu görürsem o zaman içim soğuyacak. Bizim içimiz yanıyor, bunların çoğu da açıkta geziyor." - "Kardeş kardeşe kıyar mı?"Şehidin annesi Züleyha Koçak da oğlunun şehit olmasının üzerinden bir yıl geçtiğini ve çok acı çektiğini belirtti.Şehit ailelerine Allah'tan sabır dileyen anne Koçak, bir daha benzer acıların yaşanmamasını temenni etti."İpte sallansınlar, az da biz ferahlayalım, bizim de ciğerimiz soğusun." diyen anne Koçak, şöyle konuştu:"Biz yapmadık, o yapmadı da kim yaptı? Kendi silahlarımızla, kendi polisimizle bizi öldürdünüz. Hiç mi içinizde vicdanınız yok? Müslüman olsa bunu yapmazdı. Kardeş kardeşe kıyar mı? Dini, imanı, mezhebi olmayan acımayan kıyar. Devlet büyüklerinden isteğim, bir tanesi asılsın da birini idam etsinler de yüreğimiz soğusun."
FETÖ'nün darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Mustafa Koçak’ın ailesi, çocukları ve diğer şehitler için darbeci hainlerin idamla cezalandırılmasını istiyor- Baba Koçak: - "Darbecilerin idamını istiyoruz, o zaman yüreğimize su se

YOZGAT (AA) - ÖMER ERTUĞRUL - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen inşaat işçisi Mustafa Koçak'ın ailesi, darbecilerin idamla cezalandırılmasını istiyor.

Yozgat'ın Gülyayla köyünde yaşayan şehidin babası İbrahim Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da olduğu gibi ciğerlerinin hala yandığını söyledi.

Oğlu Mustafa'nın hain darbe girişiminin yaşandığı gece çocuklarını parka götürüp gezdirdikten sonra eve döndüğünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine hemen sokağa çıktığını anlatan Koçak, "Daha sonra arkadaşlarıyla Ankara'ya gitti. Orada saat 06.00-07.00 arası son bomba atıldığında şehit olmuş." dedi.

Oğlunun askere gitmeden önce annesine "Askere gideceğim, şehit olacağım. Köyün altından cenazem gelecek, sen ağlayacaksın." dediğini aktaran baba Koçak, "Oğlum şehitlik mertebesine erişti, onunla gurur duyuyorum. FETÖ'cü olsaydı, oğlumun cenazesine sahip çıkmazdım." diye konuştu.

Koçak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu 'Binlerce aile perişan oldu, kimisi hapis yatıyor' diyor. Onun hapis yattığını arıyorsun, biliyorsun da 249 şehidin annesini, babasını niye düşünmüyorsun? Adalet yolculuğuna çıkıyorsun. Adalet yolcuğu arıyorsan Cumhurbaşkanının yanına git. Darbecilerin idamını istiyoruz, o zaman yüreğimize su serpilecek. Onların idam olduğunu görürsem o zaman içim soğuyacak. Bizim içimiz yanıyor, bunların çoğu da açıkta geziyor."

- "Kardeş kardeşe kıyar mı?"

Şehidin annesi Züleyha Koçak da oğlunun şehit olmasının üzerinden bir yıl geçtiğini ve çok acı çektiğini belirtti.

Şehit ailelerine Allah'tan sabır dileyen anne Koçak, bir daha benzer acıların yaşanmamasını temenni etti.

"İpte sallansınlar, az da biz ferahlayalım, bizim de ciğerimiz soğusun." diyen anne Koçak, şöyle konuştu:

"Biz yapmadık, o yapmadı da kim yaptı? Kendi silahlarımızla, kendi polisimizle bizi öldürdünüz. Hiç mi içinizde vicdanınız yok? Müslüman olsa bunu yapmazdı. Kardeş kardeşe kıyar mı? Dini, imanı, mezhebi olmayan acımayan kıyar. Devlet büyüklerinden isteğim, bir tanesi asılsın da birini idam etsinler de yüreğimiz soğusun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.