pendik escort bayan
ak

Dap Başkanı Demir'den Hastaoğlu'na Ziyaret

03.08.2016 - 16:28, Güncelleme: 03.08.2016 - 16:28
 

Dap Başkanı Demir'den Hastaoğlu'na Ziyaret

SİVAS (AA) - Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, DAP Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan, DAP Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Gül Yıldız ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Gül de hazır bulundu.Ziyarette DAP Eylem Planı hakkında bilgiler veren Demir, planın 15 ili kapsadığını, Türkiye'nin en büyük meralarının DAP Bölgesi'nde olduğunu, burada yaşayan nüfusun büyük bölümünün geçimini hayvancılıkla sağladığını belirtti.Demir, bölgede hayvancılığı daha verimli kılmak, kırsal alanda büyükbaş ve küçükbaş hayvanların temiz su ihtiyacını karşılamak amacıyla bu yıl Sivas'a 400 adet sac, 400 adet beton olmak üzere toplam 800 adet sıvat dağıtılacağını ifade etti.Hastaoğlu da bölgenin kalkınması ve kaliteli hizmet için tek yürek olunması gerektiğini vurguladı.
SİVAS (AA) - Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, DAP Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan, DAP Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Gül Yıldız ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Gül de hazır bulundu.

Ziyarette DAP Eylem Planı hakkında bilgiler veren Demir, planın 15 ili kapsadığını, Türkiye'nin en büyük meralarının DAP Bölgesi'nde olduğunu, burada yaşayan nüfusun büyük bölümünün geçimini hayvancılıkla sağladığını belirtti.

Demir, bölgede hayvancılığı daha verimli kılmak, kırsal alanda büyükbaş ve küçükbaş hayvanların temiz su ihtiyacını karşılamak amacıyla bu yıl Sivas'a 400 adet sac, 400 adet beton olmak üzere toplam 800 adet sıvat dağıtılacağını ifade etti.

Hastaoğlu da bölgenin kalkınması ve kaliteli hizmet için tek yürek olunması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.