pendik escort bayan
ak

Dans Ve Halk Oyunları Ekiplerinden Başkan Akkaya'ya Ziyaret

08.07.2019 - 16:33, Güncelleme: 08.07.2019 - 16:33
 

Dans Ve Halk Oyunları Ekiplerinden Başkan Akkaya'ya Ziyaret

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Şenliği kapsamında Akşehir’de gösteriler yapan dans ve halk oyunları ekipleri, Akşehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Şenliği kapsamında Akşehir’de gösteriler yapan dans ve halk oyunları ekipleri, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İbrahim Öncel de hazır bulundu.Nasreddin Hoca Şenliği’ne katıldıkları için tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Akkaya, bu yıl yedisi yabancı ülkeden, 5 adet de ülkemizden halk oyunları ve dans gruplarını ağırladıklarını belirterek, Uluslararası boyutta bir şenlik yapmak için çaba gösterdiklerine değindi. Bu tür kültürel etkinliklerin ülkeler arasında dostluk ve samimi ilişkileri artırdığının altını çizen Başkan Akkaya, Nasreddin Hoca ve Akşehir hakkında ziyaretçilerine bilgi verdi.Dans grubu ve halk oyunu ekipleri de Akşehir’de bulunmaktan ve burada gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Akkaya’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. Dans grubu ve halk oyunu ekipleri, Başkan Akkaya’ya çeşitli hediyeler sunarken, Başkan Akkaya da ekiplere şenliğe katkılarından ötürü birer plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret sonunda tüm ekipler ve Başkan Akkaya belediye hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Şenliği kapsamında Akşehir’de gösteriler yapan dans ve halk oyunları ekipleri, Akşehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Şenliği kapsamında Akşehir’de gösteriler yapan dans ve halk oyunları ekipleri, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İbrahim Öncel de hazır bulundu.

Nasreddin Hoca Şenliği’ne katıldıkları için tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Akkaya, bu yıl yedisi yabancı ülkeden, 5 adet de ülkemizden halk oyunları ve dans gruplarını ağırladıklarını belirterek, Uluslararası boyutta bir şenlik yapmak için çaba gösterdiklerine değindi.

Bu tür kültürel etkinliklerin ülkeler arasında dostluk ve samimi ilişkileri artırdığının altını çizen Başkan Akkaya, Nasreddin Hoca ve Akşehir hakkında ziyaretçilerine bilgi verdi.

Dans grubu ve halk oyunu ekipleri de Akşehir’de bulunmaktan ve burada gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Akkaya’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Dans grubu ve halk oyunu ekipleri, Başkan Akkaya’ya çeşitli hediyeler sunarken, Başkan Akkaya da ekiplere şenliğe katkılarından ötürü birer plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaret sonunda tüm ekipler ve Başkan Akkaya belediye hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.