pendik escort bayan
ak

Damat Tween'den Her Alışverişte Darüşşafaka'ya Bağış

Spor 13.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 13.06.2017 - 16:18
 

Damat Tween'den Her Alışverişte Darüşşafaka'ya Bağış

Damat Tween'in "Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek" kampanyası çerçevesinde 1-18 Haziran 2017'de Damat Tween mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka'ya bağışta bulunulacak

İSTANBUL (AA) - Orka Holding markası Damat Tween, "Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek" kampanyası kapsamında 1-18 Haziran'da mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka'ya bağış yapacak.Şirket açıklamasına göre, Damat Tween, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Babalar Günü için Darüşşafaka Cemiyeti ile iş birliği yaparak Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek kampanyası başlattı.Kampanya kapsamında 1-18 Haziran 2017'de Damat Tween mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka'ya bağış yapılacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, her yıl yapılan bu kampanyanın kendileri için büyük anlam taşıdığını vurguladı.Orakçıoğlu, "1863 yılından bu yana eğitimde fırsat eşitliğini savunan, bu misyonla babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocukların eğitimi için uluslararası standartlarda şartlar sunan Darüşşafaka Cemiyeti, hem ülkemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesinde hem de bilinçlendirilmesinde büyük rol oynamaktadır. Damat Tween olarak bu bilinci ve çabayı her yıl desteklemekten gurur duyuyoruz. Özellikle kız çocuklarının eğitimi için gerekli her tür yardımın sadece özel günlerde değil her gün yapılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Damat Tween'in "Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek" kampanyası çerçevesinde 1-18 Haziran 2017'de Damat Tween mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka'ya bağışta bulunulacak

İSTANBUL (AA) - Orka Holding markası Damat Tween, "Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek" kampanyası kapsamında 1-18 Haziran'da mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka'ya bağış yapacak.

Şirket açıklamasına göre, Damat Tween, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Babalar Günü için Darüşşafaka Cemiyeti ile iş birliği yaparak Babanız İçin Hediye, Onlar İçin Gelecek kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında 1-18 Haziran 2017'de Damat Tween mağazalarından yapılacak her alışveriş için Darüşşafaka'ya bağış yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, her yıl yapılan bu kampanyanın kendileri için büyük anlam taşıdığını vurguladı.

Orakçıoğlu, "1863 yılından bu yana eğitimde fırsat eşitliğini savunan, bu misyonla babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocukların eğitimi için uluslararası standartlarda şartlar sunan Darüşşafaka Cemiyeti, hem ülkemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesinde hem de bilinçlendirilmesinde büyük rol oynamaktadır. Damat Tween olarak bu bilinci ve çabayı her yıl desteklemekten gurur duyuyoruz. Özellikle kız çocuklarının eğitimi için gerekli her tür yardımın sadece özel günlerde değil her gün yapılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.