pendik escort bayan
ak

Damadının Kuzenini Öldüren Zanlı Tutuklandı

09.03.2018 - 09:18, Güncelleme: 09.03.2018 - 09:18
 

Damadının Kuzenini Öldüren Zanlı Tutuklandı

Ankara'da iki aile arasında çıkan kavgada bir kişiyi öldüren, bir kişiyi yaralayan zanlı cinayet büro ekiplerince yakalandı- Yaralama ve yağma suçlarından da sabıkası bulunan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte boşanma konusunda iki aile arasında çıkan kavgada bir kişiyi öldürüp bir kişiyi yaralayan zanlı cinayet büro ekiplerince yakalandı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 4 Mart'ta Mamak ilçesi Akşemsettin Mahallesi'nde iki aile arasında, boşanma meselesi nedeniyle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Duran Ş, kızından boşanma aşamasında olan damadının kuzeni Tolga Y. ve Alim A'yı yanında bulunan tabancayla ağır yaralayarak kaçtı.Olay anı çevrede bulunan bir mağazanın güvenlik kameralarına da yansıdı.Yaralanan Tolga Y. kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Alim A. ise tedavi altına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda yaralama ve yağma suçundan kaydı bulunan Duran Ş'yi silahıyla birlikte yakaladı.Emniyetteki işlemlerinden sonra mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Ankara'da iki aile arasında çıkan kavgada bir kişiyi öldüren, bir kişiyi yaralayan zanlı cinayet büro ekiplerince yakalandı- Yaralama ve yağma suçlarından da sabıkası bulunan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte boşanma konusunda iki aile arasında çıkan kavgada bir kişiyi öldürüp bir kişiyi yaralayan zanlı cinayet büro ekiplerince yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 4 Mart'ta Mamak ilçesi Akşemsettin Mahallesi'nde iki aile arasında, boşanma meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Duran Ş, kızından boşanma aşamasında olan damadının kuzeni Tolga Y. ve Alim A'yı yanında bulunan tabancayla ağır yaralayarak kaçtı.

Olay anı çevrede bulunan bir mağazanın güvenlik kameralarına da yansıdı.

Yaralanan Tolga Y. kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Alim A. ise tedavi altına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda yaralama ve yağma suçundan kaydı bulunan Duran Ş'yi silahıyla birlikte yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinden sonra mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.