pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Daire Kartal'a Eylülde Taşınan Ocakta Ödemeye Başlayacak

13.06.2017 - 13:58, Güncelleme: 13.06.2017 - 13:58
 

Daire Kartal'a Eylülde Taşınan Ocakta Ödemeye Başlayacak

İSTANBUL (AA) - Daire Kartal projesinde konut teslimleri eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018'de yapılacak.Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Daire Kartal projesinde konut teslimleri eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018'de yapılacak.Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kale Grubu'nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği "Daire Kartal" projesinde, konut teslimlerine hazırlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek. Kartal'da yükselen proje, Kale markalı ürünlerin kullanılması, metro istasyonuna yakınlığı, mimarisi, tasarımı ve Adalar'ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile dikkati çekiyor. Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre uzaklıkta bulunan Daire Kartal'ın, Kartal Metro İstasyonu'na uzaklığı ise 950 metre. Daire Kartal, ayrıca Pendik Marina'ya 8 kilometre, Bostancı’ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre, Kadıköy’e 22 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
İSTANBUL (AA) - Daire Kartal projesinde konut teslimleri eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018'de yapılacak.Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Daire Kartal projesinde konut teslimleri eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018'de yapılacak.

Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kale Grubu'nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği "Daire Kartal" projesinde, konut teslimlerine hazırlanıyor.

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek.

Kartal'da yükselen proje, Kale markalı ürünlerin kullanılması, metro istasyonuna yakınlığı, mimarisi, tasarımı ve Adalar'ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile dikkati çekiyor. Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre uzaklıkta bulunan Daire Kartal'ın, Kartal Metro İstasyonu'na uzaklığı ise 950 metre. Daire Kartal, ayrıca Pendik Marina'ya 8 kilometre, Bostancı’ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre, Kadıköy’e 22 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.