pendik escort bayan
ak

Daikin Ürünlerine Tasarım Ödülleri

Spor 18.04.2018 - 15:03, Güncelleme: 18.04.2018 - 15:03
 

Daikin Ürünlerine Tasarım Ödülleri

Daikin, bu yıl 65'inci kez düzenlenen 2018 IF Tasarım Ödül Töreni'nde 5 ürünüyle birden ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Daikin, bu yıl 65'inci kez düzenlenen 2018 IF Tasarım Ödül Töreni'nde 5 ürünüyle birden ödül kazandı.Daikin'den yapılan açıklamaya göre, "Isıtmayı Yeniden Tasarladık" sloganıyla piyasaya sunulan Daikin premix tam yoğuşmalı kombi ise hem IF Tasarım Ödülü'nü hem de Red Dot Tasarım Ödülü’nü birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Daikin Avrupa Tasarım Merkezi ve Türkiye'deki Ar-Ge Merkezi'nin 3 yıl boyunca süren çalışmalarının sonunda geçen yıl sektörle buluşan Daikin kombi, bu yıl 65'incisi gerçekleştirilen IF Tasarım Ödülleri Töreni'nde ödül kazandı. Daikin kombi, ayrıca Red Dot Tasarım Ödülleri 2018'den de ödülle dönmeyi başardı. Daikin'in aldığı ödüller, Daikin kombiyle de sınırlı kalmadı. Daikin, özel patentli Bluevolution teknolojisine sahip, Reform 32 çevre dostu soğutucu akışkanla birlikte çalışan Daikin altherma 3 döşeme tipi ısı pompası, ince tasarımıyla dikkati çeken Daikin altherma 3 duvar tipi ısı pompası, yüksek performansı mükemmel tasarımla birleştiren Stylish klima ve şık dış görünümü ve kullanım rahatlığıyla fark yaratan ticari kablolu uzaktan kumanda ürünleriyle hem IF hem de Red Dot'ta ödüle değer bulundu. Uluslararası saygınlığa sahip IF Tasarım Ödülleri'nde markalar, belirlenen kriterlere göre değerlendirilerek ödüllendiriliyor. Bu yıl 65'incisi düzenlenen yarışmaya 54 ülkeden 6 bin 400'ün üzerinde başvuru yapıldı. Başvurular, dünyanın dört bir yanından gelen bağımsız uzmanlardan oluşan 63 kişilik güçlü bir jüri tarafından değerlendirildi. Ödüller, 9 Mart'ta Münih'teki BMW Welt'te düzenlenen törende sahiplerini buldu. 1955'ten beri düzenlenen Red Dot Tasarım Ödülleri ise tasarım dünyasının en köklü ve prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Ödüle değer bulunan ürünler, Red Dot Tasarım Müzesi'nde sergilenme imkanına erişiyor. Red Dot Tasarım Ödülleri'nin 2018'deki kazananları, 9 Temmuz'da gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak.
Daikin, bu yıl 65'inci kez düzenlenen 2018 IF Tasarım Ödül Töreni'nde 5 ürünüyle birden ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Daikin, bu yıl 65'inci kez düzenlenen 2018 IF Tasarım Ödül Töreni'nde 5 ürünüyle birden ödül kazandı.

Daikin'den yapılan açıklamaya göre, "Isıtmayı Yeniden Tasarladık" sloganıyla piyasaya sunulan Daikin premix tam yoğuşmalı kombi ise hem IF Tasarım Ödülü'nü hem de Red Dot Tasarım Ödülü’nü birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Daikin Avrupa Tasarım Merkezi ve Türkiye'deki Ar-Ge Merkezi'nin 3 yıl boyunca süren çalışmalarının sonunda geçen yıl sektörle buluşan Daikin kombi, bu yıl 65'incisi gerçekleştirilen IF Tasarım Ödülleri Töreni'nde ödül kazandı.

Daikin kombi, ayrıca Red Dot Tasarım Ödülleri 2018'den de ödülle dönmeyi başardı.

Daikin'in aldığı ödüller, Daikin kombiyle de sınırlı kalmadı. Daikin, özel patentli Bluevolution teknolojisine sahip, Reform 32 çevre dostu soğutucu akışkanla birlikte çalışan Daikin altherma 3 döşeme tipi ısı pompası, ince tasarımıyla dikkati çeken Daikin altherma 3 duvar tipi ısı pompası, yüksek performansı mükemmel tasarımla birleştiren Stylish klima ve şık dış görünümü ve kullanım rahatlığıyla fark yaratan ticari kablolu uzaktan kumanda ürünleriyle hem IF hem de Red Dot'ta ödüle değer bulundu.

Uluslararası saygınlığa sahip IF Tasarım Ödülleri'nde markalar, belirlenen kriterlere göre değerlendirilerek ödüllendiriliyor. Bu yıl 65'incisi düzenlenen yarışmaya 54 ülkeden 6 bin 400'ün üzerinde başvuru yapıldı. Başvurular, dünyanın dört bir yanından gelen bağımsız uzmanlardan oluşan 63 kişilik güçlü bir jüri tarafından değerlendirildi. Ödüller, 9 Mart'ta Münih'teki BMW Welt'te düzenlenen törende sahiplerini buldu.

1955'ten beri düzenlenen Red Dot Tasarım Ödülleri ise tasarım dünyasının en köklü ve prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Ödüle değer bulunan ürünler, Red Dot Tasarım Müzesi'nde sergilenme imkanına erişiyor. Red Dot Tasarım Ödülleri'nin 2018'deki kazananları, 9 Temmuz'da gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.