pendik escort bayan
ak

Dağlıca'da Şehit Sayısı 21'e Yükseldi

07.09.2015 - 12:10, Güncelleme: 07.09.2015 - 12:10
 

Dağlıca'da Şehit Sayısı 21'e Yükseldi

Dağlıca'da en az 21 askerin şehit düştüğü öğrenildi. Terör örgütünün bazı askerlerimizi de rehin almış olabileceği gelen bilgiler arasında...

Dağlıca'da en az 21 askerin şehit düştüğü öğrenildi. Terör örgütünün bazı askerlerimizi de rehin almış olabileceği gelen bilgiler arasında. Dağlıca'daki hain saldırıya ilişkin Genelkurmay'ın net bir açıklama yapmamasının nedeni ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre bazı askerlerin kayıp oluşu ve bunlarla ilgili araştırmanın henüz sonuçlanmamış olması acı açıklamayı geciktiriyor. Bölgeden gelen haberlere göre en az 21 askerimiz şehit oldu. Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıcaüs bölgesine yakın yerde meydana gelen terör örgütünün mayınlı eyleminde ve ardından çıkan çatışmada şehit asker sayımızın 21′e çıktığı öğrenildi. Bölgedeki kaynaklar askerlerin gece boyunca teröristlerle çatıştığı birçok askerin de yaralandığını bildirdiler. GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPAMIYOR! Genelkurmay Başkanlığı'nın dün gece yaptığı açıklamada şehit sayısı belirtilmemişti. Bunun sebebi olarak ise şehit olduğu belirlenen askerlerin ailelerine bilgi verilmemesi ve kayıp askerlerin olması gösterildi.TSK'nın şehit haberini ailelerinin televizyon ekranlarından öğrenmemesi için detaylı açıklamayı geciktirdiği belirtiliyor. KAYIP ASKERLER ŞEHİT Mİ YOKSA PKK'NIN ELİNDE REHİN Mİ? Bir başka iddia ise kayıp askerlerin geniş bir alana yayılan çatışma sırasında şehit düştükleri mi yoksa terör örgütü tarafından rehin mi alındıklarının bilinmemesi yönünde.TSK'nın tüm bu soru işaretlerinin giderilmesinin ardından kahramanca mücadele eden şehitlerin isimlerini gün içerisinde açıklayacağı bildirildi. (Kaynak: Sözcü) 
Dağlıca'da en az 21 askerin şehit düştüğü öğrenildi. Terör örgütünün bazı askerlerimizi de rehin almış olabileceği gelen bilgiler arasında...

Dağlıca'da en az 21 askerin şehit düştüğü öğrenildi. Terör örgütünün bazı askerlerimizi de rehin almış olabileceği gelen bilgiler arasında.

 

Dağlıca'daki hain saldırıya ilişkin Genelkurmay'ın net bir açıklama yapmamasının nedeni ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre bazı askerlerin kayıp oluşu ve bunlarla ilgili araştırmanın henüz sonuçlanmamış olması acı açıklamayı geciktiriyor. Bölgeden gelen haberlere göre en az 21 askerimiz şehit oldu.

 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıcaüs bölgesine yakın yerde meydana gelen terör örgütünün mayınlı eyleminde ve ardından çıkan çatışmada şehit asker sayımızın 21′e çıktığı öğrenildi. Bölgedeki kaynaklar askerlerin gece boyunca teröristlerle çatıştığı birçok askerin de yaralandığını bildirdiler.

 

GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPAMIYOR!

 

Genelkurmay Başkanlığı'nın dün gece yaptığı açıklamada şehit sayısı belirtilmemişti. Bunun sebebi olarak ise şehit olduğu belirlenen askerlerin ailelerine bilgi verilmemesi ve kayıp askerlerin olması gösterildi.

TSK'nın şehit haberini ailelerinin televizyon ekranlarından öğrenmemesi için detaylı açıklamayı geciktirdiği belirtiliyor.

 

KAYIP ASKERLER ŞEHİT Mİ YOKSA PKK'NIN ELİNDE REHİN Mİ?

 

Bir başka iddia ise kayıp askerlerin geniş bir alana yayılan çatışma sırasında şehit düştükleri mi yoksa terör örgütü tarafından rehin mi alındıklarının bilinmemesi yönünde.

TSK'nın tüm bu soru işaretlerinin giderilmesinin ardından kahramanca mücadele eden şehitlerin isimlerini gün içerisinde açıklayacağı bildirildi. (Kaynak: Sözcü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.