pendik escort bayan
ak

Dağ Keçisi Köye İndi

17.05.2019 - 13:48, Güncelleme: 17.05.2019 - 13:48
 

Dağ Keçisi Köye İndi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde köye inen dağ keçisi tekrar doğaya bırakıldı.İlçeye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Kenan Güneş, evinin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde köye inen dağ keçisi tekrar doğaya bırakıldı.İlçeye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Kenan Güneş, evinin yanında bulunan bahçesinde bir dağ keçisi olduğunu fark etti. Dağ keçisinin görüntüsünü cep telefonuyla kaydeden Güneş, yaralanmış olabileceğini düşünerek hayvanı evine götürdü, Sivas Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi.Köye gelen ekipler, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra dağ keçisini tekrar doğaya bıraktı.Dağ keçisini bulan ve yetkililere teslim eden Kenan Güneş, "3 yaşında olan dağ keçisi sanırım sürüsünü kaybetmiş ya da köpekler veya yırtıcı yaban hayvanları tarafından kovalanarak bahçeye gelmiş. Ben vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Evi olan doğaya bırakıldı. Çok mutluyum." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde köye inen dağ keçisi tekrar doğaya bırakıldı.İlçeye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Kenan Güneş, evinin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde köye inen dağ keçisi tekrar doğaya bırakıldı.

İlçeye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Kenan Güneş, evinin yanında bulunan bahçesinde bir dağ keçisi olduğunu fark etti. Dağ keçisinin görüntüsünü cep telefonuyla kaydeden Güneş, yaralanmış olabileceğini düşünerek hayvanı evine götürdü, Sivas Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi.

Köye gelen ekipler, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra dağ keçisini tekrar doğaya bıraktı.

Dağ keçisini bulan ve yetkililere teslim eden Kenan Güneş, "3 yaşında olan dağ keçisi sanırım sürüsünü kaybetmiş ya da köpekler veya yırtıcı yaban hayvanları tarafından kovalanarak bahçeye gelmiş. Ben vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Evi olan doğaya bırakıldı. Çok mutluyum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.