pendik escort bayan
ak

Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası

14.01.2018 - 16:13, Güncelleme: 14.01.2018 - 16:13
 

Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası

- Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen şampiyonada büyük erkeklerde Ali Osman, kadınlarda Yeliz Esen birinci oldu

KAYSERİ (AA) - Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, Erciyes Kayak Merkezi'nde yapıldı. Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da düzenlenen şampiyonada, büyükler, gençler ve yıldızlar kategorisinde 30 sporcu yarıştı.Şampiyonada büyük erkeklerde Ali Osman birinci, Ayhan Enes Işık ikinci, Furkan Polat üçüncü oldu. Büyük kadınlarda birinciliği Yeliz Esen elde ederken Hilal Şafak ikinci sırayı aldı. Genç erkeklerde Emirhan Çimen birinci, Suat Uluç ikinci, Husab Balu üçüncü; genç kızlarda Cansel Taşçı birinci, Dilara Yılmaz ikinci, Hilal Güneş üçüncü oldu.Yıldız erkeklerde Ahmet Uçkun, yıldız kızlarda Ümmügülsüm Yıldırım birinciliğe ulaştı.Şampiyona için Erciyes'e gelen Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:"Bu sene Türkiye Şampiyonası'nın ardından yine Dünya Dağ Kayağı Şampiyonası'na Erciyes Dağı'nda adayız. Erciyes Dağı, bu spor için gerçekten çok uygun. Dağ yapısı, bölge, hava şartları çok güzel. Dağ kayağı şampiyonasında iyi notlar alan sporcularımızın Dünya Dağ Kayağı Şampiyonası'nda da iyi dereceler almalarını umuyoruz. Bununla ilgili kamp çalışmalarımıza, eğitimlerimize yoğun şekilde devam ediyoruz."
- Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen şampiyonada büyük erkeklerde Ali Osman, kadınlarda Yeliz Esen birinci oldu


KAYSERİ (AA) - Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, Erciyes Kayak Merkezi'nde yapıldı.

Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı'da düzenlenen şampiyonada, büyükler, gençler ve yıldızlar kategorisinde 30 sporcu yarıştı.

Şampiyonada büyük erkeklerde Ali Osman birinci, Ayhan Enes Işık ikinci, Furkan Polat üçüncü oldu. Büyük kadınlarda birinciliği Yeliz Esen elde ederken Hilal Şafak ikinci sırayı aldı.

Genç erkeklerde Emirhan Çimen birinci, Suat Uluç ikinci, Husab Balu üçüncü; genç kızlarda Cansel Taşçı birinci, Dilara Yılmaz ikinci, Hilal Güneş üçüncü oldu.

Yıldız erkeklerde Ahmet Uçkun, yıldız kızlarda Ümmügülsüm Yıldırım birinciliğe ulaştı.

Şampiyona için Erciyes'e gelen Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bu sene Türkiye Şampiyonası'nın ardından yine Dünya Dağ Kayağı Şampiyonası'na Erciyes Dağı'nda adayız. Erciyes Dağı, bu spor için gerçekten çok uygun. Dağ yapısı, bölge, hava şartları çok güzel. Dağ kayağı şampiyonasında iyi notlar alan sporcularımızın Dünya Dağ Kayağı Şampiyonası'nda da iyi dereceler almalarını umuyoruz. Bununla ilgili kamp çalışmalarımıza, eğitimlerimize yoğun şekilde devam ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.