pendik escort bayan
ak

Daeş'e Yönelik Fırat Kalkanı Operasyonu

Spor 25.08.2016 - 12:28, Güncelleme: 25.08.2016 - 12:28
 

Daeş'e Yönelik Fırat Kalkanı Operasyonu

ETO Başkanı Güler: - "Devletimiz FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, DAEŞ'e yönelik Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin, "Devletimiz FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." ifadelerini kullandı.Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesinde DAEŞ terör örgütüne karşı gerçekleştirdiği operasyonun Türkiye'nin güvenliği ve bölgenin geleceği açısından çok doğru bir hamle olduğunu bildirdi.Türkiye'nin sınır içinde FETÖ ve PKK, sınır dışında ise DAEŞ terör örgütü ile mücadele ettiğini belirten Güler, bu topyekun terörle mücadelenin Türkiye'nin huzur ve güven ortamını pekiştireceğini aktardı. Güler, huzurun ve güvenin olmadığı yerde ekonominin çarklarının da dönmeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz gerçekleştirdiği operasyonla ülkemizin terör belasına boyun eğmeyeceğini göstermiştir. Meşru müdafaa hakkını kullanan devletimiz ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak, bölgedeki terör tehdidini bertaraf etmek için iradesini ortaya koymuştur. Çünkü ülkemiz terör yüzünden büyük acılar yaşamış, binlerce evladını kaybetmiş, hem maddi hem manevi çok büyük zararlar görmüştür. Bu nedenle ülkemizin terörü bitirmek için gösterdiği mücadelenin ve kararlılığının sonuna kadar arkasındayız. Türkiye, bedeli ne olursa olsun terörden medet umanlara hak ettiği cezayı vermelidir. Devletimiz FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracak, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır."
ETO Başkanı Güler: - "Devletimiz FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, DAEŞ'e yönelik Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin, "Devletimiz FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesinde DAEŞ terör örgütüne karşı gerçekleştirdiği operasyonun Türkiye'nin güvenliği ve bölgenin geleceği açısından çok doğru bir hamle olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin sınır içinde FETÖ ve PKK, sınır dışında ise DAEŞ terör örgütü ile mücadele ettiğini belirten Güler, bu topyekun terörle mücadelenin Türkiye'nin huzur ve güven ortamını pekiştireceğini aktardı.

Güler, huzurun ve güvenin olmadığı yerde ekonominin çarklarının da dönmeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz gerçekleştirdiği operasyonla ülkemizin terör belasına boyun eğmeyeceğini göstermiştir. Meşru müdafaa hakkını kullanan devletimiz ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak, bölgedeki terör tehdidini bertaraf etmek için iradesini ortaya koymuştur. Çünkü ülkemiz terör yüzünden büyük acılar yaşamış, binlerce evladını kaybetmiş, hem maddi hem manevi çok büyük zararlar görmüştür. Bu nedenle ülkemizin terörü bitirmek için gösterdiği mücadelenin ve kararlılığının sonuna kadar arkasındayız. Türkiye, bedeli ne olursa olsun terörden medet umanlara hak ettiği cezayı vermelidir. Devletimiz FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracak, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.