pendik escort bayan
ak

Dacia'dan Şubat Kampanyası

03.02.2017 - 13:48, Güncelleme: 03.02.2017 - 13:48
 

Dacia'dan Şubat Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Dacia, şubat ayına özel faiz oranları ve ticari taksilere ekstra indirimler sunuyor. Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, marka, şubat ayında...

İSTANBUL (AA) - Dacia, şubat ayına özel faiz oranları ve ticari taksilere ekstra indirimler sunuyor. Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, marka, şubat ayında tüm binek modellerinde 12 bin lira 12 ay sıfır faiz imkanı sağlıyor. Dacia hafif ticari modellerinde de avantajlı faiz oranları bulunuyor.Dacia, ayrıca ticari taksi alımlarında müşterilerine bin 500 lira özel indirim sunuyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabiliyor.Şubat ayında Sandero 48 bin 600 lira, Logan MCV 53 bin 800 lira, Dokker Van 40 bin 100 lira, Duster 56 bin 100 lira ve Lodgy 62 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
İSTANBUL (AA) - Dacia, şubat ayına özel faiz oranları ve ticari taksilere ekstra indirimler sunuyor. Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, marka, şubat ayında...

İSTANBUL (AA) - Dacia, şubat ayına özel faiz oranları ve ticari taksilere ekstra indirimler sunuyor.

Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, marka, şubat ayında tüm binek modellerinde 12 bin lira 12 ay sıfır faiz imkanı sağlıyor. Dacia hafif ticari modellerinde de avantajlı faiz oranları bulunuyor.

Dacia, ayrıca ticari taksi alımlarında müşterilerine bin 500 lira özel indirim sunuyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabiliyor.

Şubat ayında Sandero 48 bin 600 lira, Logan MCV 53 bin 800 lira, Dokker Van 40 bin 100 lira, Duster 56 bin 100 lira ve Lodgy 62 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.