pendik escort bayan
ak

Cw Enerji’den Yeşile Destek

Spor 14.05.2018 - 14:18, Güncelleme: 14.05.2018 - 14:18
 

Cw Enerji’den Yeşile Destek

İSTANBUL (AA)- Güneş paneli üreticisi CW Enerji, iklim değişikliğine dikkati çekmek için kurulumunu gerçekleştirdiği santrallerin çevresini...

İSTANBUL (AA)- Güneş paneli üreticisi CW Enerji, iklim değişikliğine dikkati çekmek için kurulumunu gerçekleştirdiği santrallerin çevresini ceviz ağaçlarıyla yeşillendiriyor. CW Enerji’den yapılan açıklamada, şirketin iklim değişikliğinin yanı sıra tarımsal kalkınmaya ve ekolojik dengeye katkı sağlamak amacıyla Antalya'nın Elmalı ilçesi Kışla köyünde kurulumu tamamlanan güneş enerjisi santralinin etrafına ceviz ağaçları diktiği kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, iklim değişikliği konusunda her bireyin sorumlu olduğunu ve iklim değişikliği etkilerini azaltmanın yolunun da bireysel çabalardan geçtiğini belirterek, "Örneğin, evinizin çatısına yaptıracağınız güneş enerjisi sistemiyle elektriğiniz güneşten karşılayabilirsiniz. Yenilenebilir ve temiz enerji olması sebebiyle çevreye zararlı duman, gaz, karbonmonoksit, kükürt ve radyasyon gibi etkileri olmayan bu sistemle iklim değişikliği tehdidine karşı bireysel önleminizi almış olursunuz." değerlendirmesinde bulundu.
İSTANBUL (AA)- Güneş paneli üreticisi CW Enerji, iklim değişikliğine dikkati çekmek için kurulumunu gerçekleştirdiği santrallerin çevresini...

İSTANBUL (AA)- Güneş paneli üreticisi CW Enerji, iklim değişikliğine dikkati çekmek için kurulumunu gerçekleştirdiği santrallerin çevresini ceviz ağaçlarıyla yeşillendiriyor.

CW Enerji’den yapılan açıklamada, şirketin iklim değişikliğinin yanı sıra tarımsal kalkınmaya ve ekolojik dengeye katkı sağlamak amacıyla Antalya'nın Elmalı ilçesi Kışla köyünde kurulumu tamamlanan güneş enerjisi santralinin etrafına ceviz ağaçları diktiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, iklim değişikliği konusunda her bireyin sorumlu olduğunu ve iklim değişikliği etkilerini azaltmanın yolunun da bireysel çabalardan geçtiğini belirterek, "Örneğin, evinizin çatısına yaptıracağınız güneş enerjisi sistemiyle elektriğiniz güneşten karşılayabilirsiniz. Yenilenebilir ve temiz enerji olması sebebiyle çevreye zararlı duman, gaz, karbonmonoksit, kükürt ve radyasyon gibi etkileri olmayan bu sistemle iklim değişikliği tehdidine karşı bireysel önleminizi almış olursunuz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.